Keystone logo
Methodist University Online Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan
Methodist University Online

Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan

Online USA

42 Months

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Kejar matlamat kerjaya anda dalam perniagaan dengan BS dalam talian 100% Universiti Methodist dalam Pentadbiran Perniagaan. Program ini akan melengkapkan anda dengan pemahaman yang luas tentang kewangan, pemasaran, sumber manusia dan banyak lagi dengan arahan daripada fakulti pakar yang dilaburkan dalam matlamat kerjaya perniagaan anda. Sekolah Perniagaan Reeves diakreditasi secara nasional oleh Majlis Akreditasi untuk Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP).

Dengan menumpukan pada kemahiran analisis yang diperlukan untuk mengenal pasti dan menyelesaikan masalah perniagaan yang kompleks, program ijazah Pentadbiran Perniagaan membantu anda memperoleh persediaan yang sangat bernilai dan wajar untuk pasaran pekerjaan yang pantas hari ini. Program ini juga memberi anda kemahiran membuat keputusan dan kepimpinan semasa anda menilai kekuatan peribadi anda.

Dalam penumpuan Pentadbiran Penjagaan Kesihatan pilihan program ijazah ini, anda boleh mendapatkan kepakaran tertumpu dalam pengurusan dan bersedia untuk kerjaya dengan penyedia dan kemudahan penjagaan kesihatan. Anda akan mempelajari pengebilan penjagaan kesihatan, pengekodan, koleksi, insurans, senarai gaji, pembelian, rundingan kontrak dan banyak lagi.

Sebagai sebahagian daripada komitmen kami terhadap pendidikan yang diperibadikan, Universiti Methodist menawarkan perundingan jarak jauh, bantuan resume dan surat lamaran serta sambungan kepada rangkaian profesional dan alumni. Bantuan kewangan tersedia untuk membantu menjadikan pendidikan anda lebih mudah diakses.

Mengenai Sekolah

Soalan