Keystone logo
Methodist University Online Sarjana Muda Sains dalam Pemasaran
Methodist University Online

Sarjana Muda Sains dalam Pemasaran

Online USA

42 Months

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Dapatkan asas teori pemasaran yang kukuh dan bersedia untuk maju sebagai profesional yang berpandangan ke hadapan dengan program Sarjana Muda Sains dalam talian dalam talian Methodist University dalam Pemasaran. Program dalam talian 100% ini memberi tumpuan kepada pelbagai kecekapan, termasuk komunikasi pemasaran, analisis dan strategi. Tumpuan lanjutan ini membantu anda memperoleh pemahaman yang mantap tentang pemasaran sambil anda bersedia untuk mencapai kejayaan dalam kepakaran yang paling menarik minat anda.

Ijazah pemasaran ini ditawarkan oleh Methodist's Reeves School of Business, yang diakreditasi secara nasional oleh Majlis Akreditasi untuk Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP). Akibatnya, anda akan mengambil bahagian dalam pengalaman pembelajaran yang ketat yang meletakkan anda untuk berjaya dalam pemasaran, pengiklanan dan bidang perniagaan yang lain. BS dalam Pemasaran juga menawarkan penumpuan pentadbiran penjagaan kesihatan pilihan, membolehkan anda memperoleh kemahiran dalam perniagaan penjagaan kesihatan.

Walaupun program ini ditawarkan dalam talian, ia termasuk kerja berkumpulan dan pengalaman kolaboratif lain untuk membantu anda berkembang sebagai profesional yang serba lengkap. Methodist juga mempunyai nisbah pelajar-ke-guru yang kecil, meningkatkan sokongan peribadi yang anda terima daripada fakulti kami yang berpengalaman.

Sertai program BS dalam Pemasaran dalam talian untuk memperoleh kelayakan yang diperlukan untuk mengurus pasukan pemasaran, pengiklanan atau jualan. Anda juga boleh meneruskan peranan dalam bidang khusus selepas tamat pengajian, seperti penyelidikan pasaran, perhubungan awam, pemasaran digital dan reka bentuk produk.

Mengenai Sekolah

Soalan