Keystone logo
Methodist University Online BS dalam Pentadbiran Penjagaan Kesihatan
Methodist University Online

BS dalam Pentadbiran Penjagaan Kesihatan

Online USA

30 Months

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Sarjana Muda Sains dalam talian dalam talian Methodist University dalam Pentadbiran Penjagaan Kesihatan akan menyediakan anda untuk mengambil jawatan kepimpinan dalam industri yang dinamik dan berkembang. Dapatkan kemahiran yang diperlukan untuk memberi kesan kepada kehidupan orang ramai secara langsung daripada salah satu daripada beberapa program akreditasi AUPHA negeri, semuanya dalam format dalam talian yang mudah dan berpatutan. Dalam masa tiga setengah tahun, anda boleh lulus dari program bersedia untuk memajukan kerjaya anda.

Kurikulum program merangkumi pelbagai topik untuk menyediakan anda dengan lebih baik untuk peranan kepimpinan dalam industri. Anda akan membangunkan pemahaman tentang teori dan amalan penjagaan kesihatan melalui topik penting, seperti pengurusan strategik penjagaan kesihatan, tingkah laku organisasi, informatika dan kaedah penyelidikan. Anda akan mendapat pengalaman dunia sebenar semasa peluang latihan pada tahun senior anda.

Fakulti BS dalam talian dalam program Pentadbiran Penjagaan Kesihatan mempunyai pengalaman yang luas dalam mengajar dan bekerja di lapangan. Dengan pengetahuan dunia sebenar mereka dan hubungan kukuh dengan industri, anda akan memperoleh alatan yang anda perlukan untuk berjaya. Daripada perspektif ini, anda akan menggunakan pendekatan praktikal dan lanjutan untuk menjadi peneraju dalam penjagaan kesihatan. Dapatkan akses kepada rangkaian luas profesional penjagaan kesihatan melalui sambungan fakulti untuk membantu mendapatkan latihan amali yang anda inginkan.

Ketahui lebih lanjut tentang program hari ini dan mulakan perjalanan anda untuk menjadi pemimpin penjagaan kesihatan.

Mengenai Sekolah

Soalan