Keystone logo
Masters Design Lab

Masters Design Lab

Masters Design Lab

pengenalan

MDL - Pendekatan inovatif untuk merancang pendidikan.

Masters Design Lab adalah sekolah reka bentuk yang didukung oleh pendekatan inovatif untuk pendidikan reka bentuk. Kami menggunakan kekuatan teknologi dan jangkauan global untuk memberi peluang kepada orang-orang dari seluruh dunia untuk belajar dan berkolaborasi dengan beberapa pereka terbaik di dunia dalam komuniti reka bentuk yang bersemangat.

Program sijil kami berfokus, langsung, dan terkini dengan trend dan peralihan industri. Kurikulum unik kami mengandungi lebih daripada 25 kursus yang akan melengkapkan anda dengan apa yang kami percaya adalah kemahiran terpenting yang diperlukan oleh pereka moden.

Sekiranya anda bersedia menyelami dunia reka bentuk, Masters Design Lab akan memberi anda semua panduan yang anda perlukan.

Tidak seperti program lain, program kami bukan sahaja mengajar reka bentuk tetapi juga melibatkan pelajar dalam dunia reka bentuk dan menjadikan mereka bersedia kerjaya melalui arahan dari pereka elit.

138272_138219_Artboard2copy4.png

Mengapa MDL?

Pendekatan kami untuk merancang pendidikan berbeza dengan sekolah reka bentuk lain. Kami tidak hanya mengajar kemahiran reka bentuk asas, tetapi juga bagaimana menerapkannya dalam projek dunia nyata, pengaturan perniagaan, penugasan pasukan, dan banyak lagi. Program kami melangkaui dan melengkapkan anda dengan perkara-perkara penting. Kami mengajar anda kemahiran yang melengkapi kerjaya reka bentuk dan yang akan memberi anda kelebihan, seperti membuat salinan yang berkesan. Dengan bimbingan pereka bertaraf dunia, anda akan dapat dengan unik untuk berjaya menjelang waktu tamat pengajian.

 • Belajar dari beberapa pereka terbaik di dunia - Fakulti kami mengandungi pereka yang memenangi anugerah, berpengalaman, dan aktif. Diketuai oleh pereka terkenal dunia David Carson, ahli fakulti kami adalah pereka utama dalam syarikat seperti Google, Facebook, dan banyak lagi.
 • Fakulti yang berdedikasi untuk setiap kohort - Setiap kohort mempunyai ketua mentor yang boleh anda hubungi setiap hari. Mentor reka bentuk membantu anda dengan sebarang soalan yang anda ada dan memastikan anda memanfaatkan sepenuhnya setiap kursus.
 • Belajar dari mana sahaja - Masters Design Lab adalah lokasi agnostik dan kami tidak mengenakan bayaran tambahan kepada pelajar di luar Kanada atau Amerika Syarikat. Bayarannya sama. Semua kelas kami berada dalam talian, menampilkan gabungan pelajaran langsung dan pra-rakaman.
 • Persekitaran pembelajaran profesional - Program kami menuntut. Ia berdasarkan garis masa yang koheren dan menetapkan tarikh akhir. Pelajar wajib mengambil bahagian dalam kelas langsung, yang sangat penting untuk mendapatkan maklum balas sebenar daripada guru dan rakan sebaya.
 • Maklum balas dan bimbingan berterusan - Reka bentuk pembelajaran melalui kritikan dan maklum balas yang serius sangat berguna. Reka bentuk adalah proses yang perlu dipelajari dan diperhalusi.
 • Kelas langsung - Kami mahu anda terbenam dalam pengalaman reka bentuk kolaboratif yang sebenar. Kelas langsung kami akan membolehkan anda mendengar dan didengar, belajar pelajaran berharga dari guru dan rakan sebaya.
 • Projek dunia nyata (dan banyak daripadanya) - Program kami mempunyai kursus / kelas studio yang unik yang berjalan sepanjang tahun. Dalam kursus sepanjang tahun ini, anda akan mendapat taklimat dan projek yang akan membantu anda menerapkan apa yang telah anda pelajari.
 • Bantuan dan sokongan penempatan langsung - Kami tidak menjanjikan sebarang pekerjaan, tetapi penasihat penempatan kami akan melakukan segala yang mungkin untuk membuat anda bersedia untuk kerjaya, dari portfolio hingga latihan wawancara, dan akan memberikan akses ke magang dan pekerjaan yang berbeza.

* Hanya tersedia untuk pelajar program penuh

 • Kurikulum unik - Kurikulum kami cemerlang. Kami telah merancang program yang mengajarkan apa yang kami percaya adalah kemahiran terpenting dari pereka moden. Gabungkannya dengan bimbingan peribadi, kelas master, dan kelas studio sepanjang tahun, dan kami yakin bahawa anda dapat merealisasikan impian reka bentuk anda. Walau bagaimanapun, ingat bahawa program ini bukan untuk semua orang. Anda perlu bekerja keras untuk mengikuti.
 • Lebih dari 25 kursus - Kami tidak menahan diri, membuat program 25 kursus yang menampilkan kursus yang hanya diajar dalam program reka bentuk kami, seperti The Business of Design.

* Hanya tersedia untuk pelajar program penuh

138259_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg

Mentoring Peribadi & Maklum Balas Berterusan

Program kami merangkumi bimbingan penuh dan maklum balas profesional dari hari pertama. Kami percaya bahawa kraf reka bentuk tidak dapat diajar hanya dengan melihat reka bentuk orang lain; ia mesti menjadi dialog berterusan antara pereka dengan guru dan rakan sebaya mereka.

Persekitaran Belajar yang Cergas

Kami juga percaya akan pentingnya persekitaran belajar yang rancak, oleh sebab itu kami juga memberi tumpuan kepada kelas langsung, webinar, saluran kendur aktif, kumpulan kerja, dan sesi maklum balas dengan rakan sebaya. Program kami tidak mudah, kerana merancang memerlukan perhatian penuh terhadap perincian dan konsep. Walau bagaimanapun, ia menyeronokkan dan menarik.

Fakulti

Bersemangat mengenai reka bentuk. Bersemangat dalam mendidik.

Kami sangat berbangga dengan ahli fakulti terkemuka kami, yang diketuai oleh pereka terkenal dan penasihat akademik Michael Leblanc. Ahli fakulti pilihan kami adalah pereka profesional antarabangsa, ada yang bekerja atau yang pernah bekerja di syarikat Fortune 500 teratas seperti BBC, NEXT, dan Intel.

Michael LeBlanc

Penasihat Akademik.

Michael LeBlanc memegang Hon. BA dari University of Guelph dan MFA dari York University.

Dia adalah pereka interdisipliner dengan minat dalam web, reka bentuk antara muka pengguna, pengkomputeran fizikal, dan reka bentuk produk.

Selain 30 tahun di NSCAD University di Halifax — termasuk lebih dari sepuluh tahun sebagai ketua bahagian reka bentuk di sana, dia telah mengajar di Universiti Toronto, Waterloo, Guelph, dan Foshan China.

Lokasi

 • London

  85 Great Portland Street, , London

Soalan