Keystone logo
Master of Project Academy

Master of Project Academy

Master of Project Academy

pengenalan

Mengenai Master of Project Academy

Membantu 50,000 profesional di 180 negara untuk meningkatkan kemahiran mereka dan memajukan kerjaya mereka. Pada kadar mereka, di tempat mereka!

Cerita kita

Master of Project Academy dilahirkan daripada latihan Kursus Pengurusan Projek Resit Gulec yang disampaikan di University for undergrad dan pelajar MBA. Latihan ini mendorong minat profesional yang semakin meningkat di lebih daripada 170 buah negara. Kini, kami berkembang dengan pengajar baru, dan pekerja menyertai pasukan kami. Misi kami adalah untuk menjadikan kursus premium karier yang semakin mudah diakses dan mampu untuk profesional.

Visi kami

Visi kami adalah menjadi tempat utama bagi profesional di mana mereka memajukan karier mereka dengan kursus dalam talian premium dan mengubah hidup kami.

Misi kita

Misi kami adalah untuk menyediakan dan menerbitkan kursus yang berpatutan dan premium untuk profesional yang mereka perlukan untuk kerjaya yang lebih baik. Memperluaskan perkongsian pengetahuan dengan masyarakat yang sedang berkembang dan belajar kami. Membantu profesional untuk meningkatkan kemahiran mereka. Mewujudkan pendidikan premium dan profesional yang berpatutan dan boleh diakses di tempat profesional para profesional, mengikut kadarnya.

Lokasi

  • USA Online

    USA Online, Amerika Syarikat

    Soalan