Keystone logo
Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan University Online

pengenalan

Pelajari cara anda dengan Manchester Metropolitan University Global Online

Misi kita

Manchester Met University adalah sebuah universiti yang inovatif dan moden yang berpusat di salah sebuah bandar yang paling pelbagai di dunia.

Terletak di tengah-tengah Manchester yang pelbagai budaya, kami mengambil pendekatan antarabangsa dan inklusif untuk belajar dan mempercayai pendidikan tinggi harus dapat diakses oleh semua orang. Kursus Online Online kami direka dengan cita-cita ini dan berfokus kepada menjadi relevan dan memberi manfaat kepada sesiapa sahaja yang mempunyai keinginan, keupayaan dan keazaman untuk berjaya-di mana sahaja mereka berada di dunia.

Program ini menggabungkan teori pimpinan pakar dengan aplikasi praktikal yang bertujuan untuk membantu anda memajukan kerjaya anda - dan semuanya disampaikan melalui persekitaran pembelajaran maya 100% di mana anda dapat berkolaborasi dengan pelajar dari seluruh dunia.

Mengapa memilih pembelajaran dalam talian dengan Manchester Metropolitan?

Global Online memberikan anda fleksibiliti yang diperlukan untuk mencapai ijazah sarjana muda tanpa mengambil masa kerjaya. Program dalam talian kami telah direka untuk membantu anda:

 • Mulakan ijazah pascasiswazah anda apabila ia sesuai dengan anda dengan mata masuk pada bulan Januari, Mei dan September
 • Lulusan hanya dalam tempoh dua tahun dengan masa kajian yang disyorkan sebanyak 15 jam seminggu.
 • Dapatkan sementara anda belajar dengan pilihan untuk belajar dan menonton seminar online pada masa yang sesuai dengan anda.
 • Naikkan profil anda dalam organisasi anda dengan kandungan kursus yang akan membantu anda mengamalkan pembelajaran anda.
 • Membuka prospek kerjaya yang akan berlangsung seumur hidup, rangkaian dengan profesional di seluruh dunia.

Platform pembelajaran maya kami

Kami telah bekerjasama dengan pakar pembelajaran dalam talian untuk membuat platform yang membantu anda memanfaatkan sepenuhnya kursus anda. Lengkapkan dengan pelbagai alat, bahan yang boleh dimuat turun dan ciri yang difokuskan kepada komuniti, platform ini akan membolehkan anda:

 • Mengambil bahagian dalam seminar secara langsung dengan tutor dan rakan-rakan.
 • Belajar dari akademik kelas pertama yang pakar dalam bidang mereka.
 • Belajar secara bebas dengan bahan-bahan seperti podcast dan sumber perpustakaan.
 • Terlibat dalam tugas kumpulan interaktif dengan pelajar di seluruh dunia.
 • Kongsi pengetahuan dan pengalaman anda di ruang sosial dalam talian.

Menggunakan platform pembelajaran maya kami

Platform intuitif kami telah direka dengan navigasi ringkas dalam minda, menjadikan pengalaman pembelajaran anda lancar. Anda juga akan mempunyai sokongan penuh Pasukan Sukses Pelajar kami, yang sentiasa bersedia membantu dengan cabaran teknikal.

Apa yang dikatakan oleh pelajar tentang kami

"Alam Sekitar Pembelajaran Maya adalah komprehensif dan menyediakan pautan ke ruang-ruang sosial, serta bacaan yang diperlukan. Mampu masuk dari mana-mana sahaja adalah berguna - Saya boleh menggunakan apa-apa masa lapang yang saya ada dan meneruskan aktiviti membaca dan kumpulan."

- Patrick Armstrong, Global Online MSc dalam Pelajar Sumber Manusia Antarabangsa 2017

"Jika anda adalah pembelajaran profesional dalam talian yang sibuk adalah cara yang baik untuk mencapai matlamat anda. Anda boleh mengakses platform Metropolitan Manchester 24/7, yang bermaksud anda boleh menggunakannya setiap kali anda memerlukannya. "

- Alvaro Benitez, Pelajar MBA dalam talian Global 2017

Mula belajar dengan Manchester Metropolitan dari mana sahaja di dunia

Sebagai pelajar Universiti Manchester Metropolitan, anda akan menerima sokongan berdedikasi sepanjang kursus dua tahun anda - tidak kira di mana anda berada di dunia.

Pasukan Sukses PelajarSemua pelajar kami menerima sokongan berdedikasi dalam bentuk Pasukan Kejayaan Pelajar kami. Setelah mendaftarkan diri dalam salah satu kursus kami, anda akan ditugaskan dengan Penasihat Sukses Pelajar yang berdedikasi, yang anda boleh beralih untuk bimbingan sepanjang masa bersama kami, dan juga bergantung kepada kemajuan penting yang mempengaruhi pelajaran anda.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

 • UK Online

  UK Online, United Kingdom

Program

Soalan