Keystone logo
Lord Fairfax Community College Online

Lord Fairfax Community College Online

Lord Fairfax Community College Online

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1970, Lord Fairfax Community College (LFCC) adalah institusi pengajian tinggi awam yang komprehensif dan pelbagai kampus.

Melalui empat lokasinya - Kampus Middletown dan Fauquier, Pusat Daerah Luray-Page, dan Bukit Vint - Kolej ini melayani lapan kawasan di Lembah Shenandoah dan wilayah Piedmont. Daerah-daerahnya adalah daerah Clarke, Fauquier, Frederick, Page, Rappahannock, Shenandoah dan Warren dan Kota Winchester.

Lord Fairfax Community College menawarkan lebih daripada 75 program ijazah dan sijil bersekutu dalam pelbagai disiplin, selain menyediakan akses ke program sarjana, sarjana dan kedoktoran yang ditawarkan di lokasi oleh institusi empat tahun. Lord Fairfax Community College juga melayani komuniti perniagaan dengan menawarkan program penyediaan tenaga kerja untuk pekerja dan majikan. Lord Fairfax Community College melayani lebih daripada 7,600 pelajar kredit yang tidak berlipat ganda dan lebih daripada 10,450 individu dalam pengembangan profesional dan kursus perniagaan dan industri setiap tahun.

Lokasi

  • Middletown

    Skirmisher Lane,173, 22645, Middletown

    Soalan