Keystone logo
© BIMM University
London School of Economics and Political Science (LSE)

London School of Economics and Political Science (LSE)

London School of Economics and Political Science (LSE)

pengenalan

London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative), salah satu universiti sains sosial terulung di dunia, berusaha untuk memperbaiki masyarakat dengan menangani isu dunia sebenar dan memahami punca sesuatu. Menggunakan pendekatan pembelajaran yang dinamik dan pelbagai, LSE menyediakan penyelidikan termaju dan bekerjasama dengan pakar akademik terkenal.

Untuk mengembangkan misi dan menjadikan pembelajaran dapat diakses oleh khalayak global, kursus sijil LSE ini disajikan secara keseluruhan dalam talian, dengan kerjasama pemimpin dalam pendidikan digital, GetSmarter, sebuah jenama 2U, Inc. Program-program ini, yang dipimpin oleh subjek LSE pakar dan pemimpin pemikiran, memperkasakan profesional dan eksekutif perniagaan untuk meningkatkan kemahiran mereka menggunakan platform yang sangat menyokong dan interaktif. Teknologi memenuhi kekakuan akademik dalam model yang dimediasi oleh orang GetSmarter, yang memberikan anda akses kepada Pengurus Sukses yang berdedikasi, serta sokongan teknikal dan akademik sepanjang masa. Pendekatan peribadi dan menarik ini membolehkan anda belajar dalam masa anda sendiri, dari mana saja di dunia.

"Pendidikan dalam talian membolehkan London School of Economics dan Sains Politik untuk membuat penyelidikan sains sosial kami yang paling canggih dapat dicapai dengan penonton yang paling luas, dalam format yang praktikal dan akan mempunyai aplikasi dan impak dunia nyata." - Profesor Saul Estrin, Pengarah Akademik, Kursus Sijil Atas Talian, LSE

Baca lebih lanjut mengenai laman web LSE

Hubungi

+44 2038 568 850

[email protected]

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Holborn

    Houghton Street, WC2A 2AE, Holborn

    Soalan