Keystone logo
London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

pengenalan

Selamat datang ke era pengajaran baru di London.

Kami adalah institusi pengajaran dalam talian yang terdapat dalam 3 bahasa (Inggeris, Sepanyol dan Portugis) yang berpusat di London tetapi dengan kursus dalam talian yang boleh diakses di seluruh dunia.

Apa?

The London School of Design and Marketing - LSDM, adalah sebuah sekolah khusus dalam Reka Bentuk dan Pemasaran yang bercadang untuk mengubah paradigma mengajar melalui latihan yang inovatif dan kreatif, 100% dalam talian dan tersedia dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis. Kami menyediakan pengalaman pembelajaran dengan hasil praktikal melalui orientasi yang sistematik, menggabungkan ciri-ciri vokasional pelajar dengan reka bentuk kemahiran teknikal yang maju. Kami komited untuk menawarkan kursus dalam talian yang terakreditasi oleh Universiti untuk Seni Kreatif menerusi pengambilalihan pengetahuan baru yang disesuaikan dengan cabaran pasaran buruh yang menjadi lebih mencabar.

Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London

Di mana Passion Menjadi Profesion

Who?

Kursus LSDM telah dibangunkan untuk pelajar, profesional dan usahawan yang ingin memperoleh pengetahuan dan kemahiran teknikal dalam bidang kreatif Reka Bentuk atau Pemasaran, yang menghadiri teknologi terkini dan inovasi berkaitan dengan pengajaran E-learning. Semua kursus disediakan dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.

Misi kami

Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London menggabungkan kreativiti dan kekukuhan teknikal anda dengan pengalaman profesional, memberikan kursus dalam talian 100% praktikal dan dinamik dalam bidang Reka Bentuk dan Pemasaran, menanggapi tuntutan pasaran kerja semasa. Kursus yang diajar di LSDM terdiri daripada kandungan yang sangat khusus melalui penggunaan program pembelajaran dan penilaian lanjutan.

Visi

Sekolah rujukan peringkat Eropah dalam pendidikan dalam talian dalam bidang Reka Bentuk dan Pemasaran.

Nilai

Kami percaya kreativiti, inovasi dan pembangunan kemahiran teknikal adalah asas kerjaya yang berjaya. Di LSDM kami menyediakan pelajar untuk menghadapi cabaran pasaran buruh yang paling mencabar, menggabungkan bukan sahaja pengetahuan yang diperoleh tetapi juga semangat untuk apa yang mereka lakukan.

Ciri-ciri Kampus

Bagaimana?

Pengajaran E-pembelajaran LSDM dicirikan oleh kandungan akademik berkualiti tinggi, yang dikembangkan oleh profesor PhD disertai dengan sumber lain seperti video, infografik, artikel ilmiah, perpustakaan digital, antara lain. Semua pelajar dipantau setiap minggu melalui Pusat Tutor yang terdiri daripada pasukan tutor khusus yang menjamin asimilasi kandungan, mempromosikan interaktiviti, minat dan rasa ingin tahu mereka. Semua kursus LSDM secara eksklusif dalam talian dan fleksibel, jadi pelajar boleh mengikuti kelas di mana sahaja, bila-bila masa.

Catatan: LSDM - London School of Design dan Marketing adalah sebahagian daripada Talent - Individuality Through Education , rangkaian sekolah dengan panggilan antarabangsa dengan pengalaman lebih dari 20 tahun dalam bidang pendidikan. Ia mempunyai sekumpulan pendidik dan pekerja yang bersedia untuk membantu mengembangkan bakat di sekolah pendidikan tinggi di Eropah dan Amerika Latin.

  Kedudukan

  Pentauliahan oleh UCA

  Semua kursus LSDM diakreditasi oleh University for the Creative Arts (UCA): Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master of Marketing (MA) dan Master of Design (MA).

  UCA mempunyai sejarah hampir 160 tahun dan dinobatkan sebagai universiti terbaik yang mengkhususkan diri dalam seni kreatif di UK dalam Panduan Universiti Lengkap 2018.

  Pada masa ini, ia juga berada dalam ranking 40 universiti teratas di United Kingdom dan ke-11 dalam ranking universiti moden, peringkat yang merangkumi 70 institusi. Antara graduan Universiti ini adalah pemenang Oscar, pembuat filem, animator dan pereka fesyen yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.

  Lokasi

  • London

   9 Devonshire Square, London, EC2M 4YF, London

  Soalan