Keystone logo
London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

pengenalan

Selamat datang ke era pengajaran baru di London

MISSION

Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London menggabungkan kreativiti dan ketekunan teknikal dengan pengalaman kerja, yang menawarkan kursus dalam talian 100% praktikal dan dinamik dalam Reka Bentuk dan Pemasaran, yang memenuhi keperluan pasaran buruh semasa. Kursus yang diajar oleh LSDM terdiri daripada kandungan yang sangat khusus melalui penggunaan program pembelajaran dan penilaian lanjutan.

VISION

Sekolah rujukan di peringkat Eropah, berkenaan dengan pengajaran dalam talian, dalam Reka Bentuk dan Pemasaran.

VALUES

Kami percaya kreativiti, inovasi dan pembangunan kemahiran teknikal adalah pemacu kerjaya yang berjaya. Di LSDM, kami menyediakan pelajar untuk cabaran yang paling mencabar di pasaran buruh, menggabungkan bukan sahaja pengetahuan yang diperoleh, tetapi juga minat terhadap apa yang mereka lakukan.

Ciri-ciri Kampus

Itu?

London School of Design dan Marketing - LSDM - adalah sekolah khusus dalam Reka Bentuk dan Pemasaran yang bertujuan untuk mengubah paradigma pengajaran dengan pendidikan yang inovatif dan kreatif, 100% dalam talian dan tersedia dalam Bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis. Kami menawarkan pengalaman belajar dengan hasil praktikal melalui orientasi sistematik, yang menggabungkan ciri-ciri vokasional pelajar dan konsep kemampuan teknikal yang maju. Kami berdedikasi untuk menawarkan kursus dalam talian eksklusif, yang diakreditasi oleh Universiti untuk Seni Kreatif, melalui pemerolehan pengetahuan baru yang disesuaikan dengan cabaran pasaran pekerjaan yang semakin menuntut.

Bagaimana?

Pengalaman E-pembelajaran LSDM dicirikan oleh kandungan akademik berkualiti tinggi yang dikembangkan oleh profesor kedoktoran, bersama dengan sumber lain, seperti video, infografik, artikel ilmiah, perpustakaan digital, antara lain. Setiap pelajar ditemani setiap minggu melalui Pusat Tutor, yang terdiri daripada tutor khusus yang menjamin asimilasi kandungan dengan mempromosikan interaktiviti, minat dan rasa ingin tahu. Setiap kursus LSDM secara eksklusif dalam talian dan fleksibel, oleh itu pelajar dapat mengikuti kelas di mana sahaja dan di mana-mana ketinggian.

Catatan: LSDM - London School of Design dan Marketing adalah sebahagian daripada Talent - Individuality Through Education, rangkaian sekolah dengan pengalaman lebih dari 20 tahun dalam bidang pengajaran dengan panggilan antarabangsa. Ia mempunyai sekumpulan pendidik dan pekerja yang bersedia untuk membantu dan mengembangkan bakat di sekolah-sekolah pengajian tinggi di Eropah dan Amerika Latin.

  Kemasukan

  Kursus LSDM telah dikembangkan untuk pelajar, profesional dan usahawan yang berusaha memperoleh pengetahuan dan kemahiran teknikal dalam seni kreatif Reka Bentuk atau Pemasaran, dengan mengambil kira teknologi dan inovasi terkini berkaitan dengan E-pembelajaran. Semua kursus boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.

  Kedudukan

  Pentauliahan oleh UCA

  University for the Creative Arts (UCA) memperakui semua kursus LSDM: Sarjana Muda Pemasaran - (BA Hons), Sarjana Muda Reka Bentuk - (BA Hons), Sarjana Pemasaran (MA) dan Sarjana Reka Bentuk (MA).

  UCA mempunyai sejarah hampir 160 tahun dan telah dianggap sebagai universiti khusus terbaik untuk seni kreatif di UK dalam Panduan Universiti Lengkap 2018.

  Pada masa ini, ia juga berada di kedudukan 40 teratas universiti di UK dan ke-11 dalam kedudukan universiti moden, yang merangkumi 70 institusi. Di antara lulusan Universiti ini adalah pemenang Oscar, pembuat filem, artis dan pereka fesyen.

  Lokasi

  • London

   9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

  Soalan