Keystone logo
London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

pengenalan

Selamat datang ke zaman baru pengajaran di London

Kami adalah penyedia pendidikan dalam talian yang berpangkalan di UK, boleh diakses di seluruh dunia dalam 3 bahasa berbeza.


APA?

London School Of Design And Marketing - LSDM - ialah sekolah khusus dalam Reka Bentuk dan Pemasaran yang bertujuan untuk mengubah paradigma pengajaran dengan pendidikan yang inovatif dan kreatif, 100% dalam talian dan tersedia dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis. Kami menawarkan pengalaman pembelajaran dengan hasil praktikal melalui orientasi sistematik, menggabungkan ciri vokasional pelajar dengan reka bentuk kemahiran teknikal yang canggih. Kami komited untuk menawarkan kursus dalam talian eksklusif, yang diiktiraf oleh Universiti untuk Seni Kreatif, melalui pemerolehan pengetahuan baharu yang sesuai dengan cabaran pasaran pekerjaan yang semakin mencabar.


London School Of Design And Marketing

Di mana Passion Menjadi Profesion

BAGAIMANA?

Pengalaman E-pembelajaran LSDM dicirikan oleh kandungan akademik berkualiti tinggi yang dibangunkan oleh guru kedoktoran, bersama-sama dengan sumber lain, seperti video, maklumat grafik, artikel saintifik, perpustakaan digital, antara lain. Setiap pelajar diawasi setiap minggu melalui Pusat Tutor yang dianggotai oleh sekumpulan tutor khusus yang memastikan asimilasi kandungan dengan menggalakkan interaktiviti, minat dan rasa ingin tahu. Setiap kursus LSDM adalah secara eksklusif dalam talian dan fleksibel; justeru pelajar boleh menghadiri kelas di mana-mana sahaja pada bila-bila masa.


Nota: LSDM – London School Of Design And Marketing ialah sebahagian daripada Talent – Individuality Through Education, rangkaian antarabangsa sekolah dengan lebih 20 tahun pengalaman dalam bidang pengajaran. Ia mempunyai alam semesta pendidik dan pekerja yang bersedia untuk membantu dan mengembangkan bakat di sekolah pengajian tinggi di Eropah dan Amerika Latin.


WHO?

Kursus LSDM telah dibangunkan untuk pelajar, profesional dan usahawan yang ingin memperoleh pengetahuan dan kemahiran teknikal dalam seni kreatif Reka Bentuk atau Pemasaran, dengan mengambil kira teknologi dan inovasi terkini berkaitan E-pembelajaran. Setiap kursus tersedia dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.

MISI

London School Of Design And Marketing mengaitkan kreativiti dan ketepatan teknikalnya dengan pengalaman kerja, membawakan anda kursus dalam talian 100% praktikal dan dinamik dalam Reka Bentuk dan Pemasaran, yang memenuhi permintaan pasaran kerja semasa. Kursus yang diajar oleh LSDM terdiri daripada kandungan yang sangat khusus melalui penggunaan program pembelajaran dan penilaian lanjutan.


PENGLIHATAN

Sekolah terkemuka di peringkat Eropah, mengenai pengajaran dalam talian, dalam bidang Reka Bentuk dan Pemasaran.


NILAI

Kami percaya kreativiti, inovasi dan pembangunan kemahiran teknikal adalah pemacu penggalak kerjaya yang berjaya. Dalam LSDM, kami menyediakan pelajar untuk menghadapi cabaran yang paling mencabar dalam pasaran kerja, menggabungkan bukan sahaja pengetahuan yang diperoleh tetapi juga semangat untuk apa yang mereka lakukan.


AKREDITASI OLEH UCA

Universiti Seni Kreatif (UCA) mengiktiraf kursus LSDM: Sarjana Muda dalam Pemasaran - (BA Kepujian), Sarjana Muda dalam Reka Bentuk - (BA Kepujian), Sarjana dalam Pemasaran (MA) dan Sarjana dalam Reka Bentuk (MA).

UCA mempunyai kira-kira 160 tahun sejarah dan telah dianggap sebagai Universiti Pakar nombor 1 untuk Industri Kreatif di United Kingdom mengikut Panduan Universiti Lengkap 2018.

Pada masa ini, ia juga berada dalam senarai Top 40 universiti di United Kingdom dan di tempat ke-11 dalam ranking universiti moden, yang merangkumi 70 institusi. Antara graduan Universiti ini ialah pemenang anugerah Oscar, yang diisytiharkan sebagai pembuat filem, penghibur dan pereka fesyen di seluruh dunia.

Testimoni Pelajar

Lokasi

  • London

    9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

Soalan