Keystone logo
London Academy of Trading Investing in Fine Arts Course
London Academy of Trading

Investing in Fine Arts Course

Online United Kingdom

2 Hours

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

12 Jun 2024

GBP 179 *

Pembelajaran jarak jauh

* from £179: 2 hours + Gallery visit = £229

pengenalan

Tentang kita

London Academy of Trading (LAT) ialah penyedia pendidikan perdagangan kewangan yang memenangi anugerah, dwi-akreditasi dan merupakan akademi pertama di UK yang menawarkan kelayakan bertauliah dan dikawal selia dalam perdagangan. Kami berbangga dengan menyediakan kursus latihan praktikal dan vokasional yang dibangunkan untuk membantu individu melabur atau berdagang dalam pasaran kewangan atau mereka yang ingin meningkatkan peluang pekerjaan mereka dalam pasaran kewangan.

Kami membantu pelajar kami menggunakan pengetahuan mereka dalam dunia sebenar, persekitaran masa nyata, memahami aspek asas dan praktikal perdagangan. Sejak penciptaan kami pada tahun 2010, kami telah menumpukan pada empat tonggak pengetahuan khusus untuk membantu pelajar meningkatkan kemahiran dan pemahaman mereka: analisis asas, analisis teknikal, psikologi dagangan dan pengurusan risiko.

Mengenai Kursus:

Program Sekolah Dagangan Musim Panas LAT telah direka untuk pelajar sekolah dan universiti yang mencari pendekatan yang lebih vokasional untuk kewangan dan perdagangan. Berasaskan dalam talian, di tingkat dagangan LAT atau melalui gabungan gabungan, pelajar akan belajar tentang pasaran kewangan yang berbeza dan cara ia didagangkan, serta praktikal perdagangan dari perspektif asas atau teknikal.

Program ini melihat satu hari dalam kehidupan seorang peniaga, meneliti kedua-dua analisis asas dan teknikal serta penilaian data makroekonomi. Kami juga membincangkan psikologi perdagangan dan menyiasat kesan besar yang boleh ada pada prestasi dagangan. Pelajar akan diberikan akaun dagangan demo £50,000 untuk mempraktikkan kemahiran baharu mereka di bawah pengawasan pasukan pedagang dan mentor berpengalaman kami.

Pilihan Pengajian Fleksibel:

Dengan mengambil kira pelajar, kami menawarkan fleksibiliti dengan semua kursus kami. Kami telah membangunkan kaedah penyampaian kami untuk membolehkan interaksi berterusan untuk semua pelajar bagi membolehkan anda memperoleh manfaat maksimum daripada mana-mana kursus yang anda pilih.

 • Belajar dalam talian, di kampus, atau melalui gabungan gabungan
 • Anda boleh menjeda dan memulakan semula kursus anda pada bila-bila masa.
 • Anda boleh menaik taraf dari satu kursus ke kursus lain dengan hanya membayar perbezaan yuran kursus, bukan keseluruhan yuran untuk kedua-dua kursus.

Tutor Pakar Kami:

Fakulti LAT terdiri daripada peniaga dan penganalisis berpengalaman daripada institusi kewangan utama, termasuk HSBC, Bank of America dan Bloomberg. Pasukan tutor dan mentor perdagangan kami tersedia 10 jam sehari untuk memberikan bantuan dan bimbingan 1-2-1 tentang mana-mana aspek kursus kami. Kami juga menganjurkan tiga webinar setiap hari di mana pakar menganalisis pasaran, menjawab soalan dan merangsang perbincangan untuk meningkatkan proses pembelajaran.

Keperluan Kursus

Syarat kemasukan untuk semua program LAT:

 • Borang permohonan yang lengkap dan ditandatangani
 • Salinan pasport/bukti ID/Sijil Beranak anda

Keperluan kemasukan untuk semua program LAT selama dua minggu atau lebih:

 • Salinan imbasan gambar berwarna terbaru berukuran pasport
 • Bukti kelayakan pendidikan
 • Bukti penguasaan bahasa Inggeris, jika diperlukan

Nota: Semua dokumen hendaklah disediakan dalam bahasa Inggeris. Jika dokumen bukan dalam bahasa Inggeris, anda juga perlu menyediakan terjemahan yang diperakui bagi mana-mana dokumen tersebut.

Pelajar antarabangsa

 • Salinan imbasan diploma dan terjemahan yang diperakui
 • Salinan imbasan transkrip anda yang diperakui
 • Bukti penguasaan bahasa Inggeris IELTS 5.5 atau setara

Calon yang belajar ijazah sarjana muda dalam bahasa Inggeris di negara majoriti berbahasa Inggeris boleh memberikan surat daripada universiti mereka yang mengesahkan ini sebagai bukti penguasaan bahasa Inggeris mereka.

Semua pelajar lain:

 • Kelayakan minimum tahap 3 atau temu duga dengan Dekan Akademik kami, Paddy Osborn
 • Borang permohonan LAT yang lengkap diisi

Mengenai Sekolah

Soalan