Keystone logo
London Academy of Trading

London Academy of Trading

London Academy of Trading

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 2010, London Academy of Trading (LAT) telah menyediakan latihan untuk beribu-ribu individu yang ingin meningkatkan pengetahuan mereka tentang pasaran kewangan dan mengembangkan kemahiran mereka dalam perdagangan. Akademi ini diakreditasi oleh Majlis Akreditasi British (BAC), yang membolehkan pelajar antarabangsa belajar di LAT di London mengenai VSK. Sebagai hasilnya, kami telah mengajar pelajar dari lebih dari 60 buah negara dalam tempoh 12 bulan yang lalu.

Pelajar kami terdiri daripada murid sekolah dan universiti hingga pekerja, pemilik syarikat, usahawan dan juga individu yang telah bersara. Ada yang ingin mengembangkan karier mereka dalam perdagangan, sementara yang lain ingin mempelajari pengetahuan dan kemahiran praktikal untuk melaburkan wang mereka sendiri di pasaran.

Kami menyediakan pelbagai kursus, dari acara 1 hari ke perdana 12-minggu Diploma Tahap 5 utama dalam Perdagangan Kewangan Gunaan, yang diiktiraf oleh ABE dan dikawal oleh Ofqual. Kursus kursus pendek kami adalah CPD-diperakui, membolehkan pelajar untuk menjana kredit CPD yang berharga.

Fakulti pengajaran kami terdiri daripada peniaga dan penganalisis yang berpengalaman dari institusi kewangan utama termasuk HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse dan Bloomberg, dan semua pelajar mempunyai akses langsung kepada pasukan mentor dagangan kami selama sepuluh jam setiap hari untuk nasihat dan bimbingan, membantu mereka membangunkan strategi perdagangan yang mantap dan berstruktur yang menggabungkan pengetahuan teori dan kemahiran praktikal.

London Academy of Trading","author_url":"","source":""}" />

145562_1.png

Salah satu USP utama kami adalah fleksibiliti kami yang luar biasa. Kami tahu bahawa banyak orang mempunyai komitmen lain, jadi kami membenarkan anda menghentikan / memulakan kursus anda seperti yang diperlukan, tetapi anda juga boleh memilih untuk belajar sama ada di lantai perdagangan London kami, dalam talian atau melalui pilihan gabungan kami, menggabungkan kajian dalam talian dengan nombor pilihan anda hari di kampus.

Pentauliahan

173554_ABE.png173555_BAC.png173556_CPD.png

Pembiayaan

185171_LATxHummXKonoma-A-SA.jpg

Lokasi

Lokasi
  • 2nd Floor, University of Law Bloomsbury Campus, 11-13 Ridgmount Street, WC1E 7AQ, London

  • London, United Kingdom

Soalan