Keystone logo
LIBF Online  MSc Computer Science
LIBF Online

MSc Computer Science

Online

12 Months

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9,750

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Faedah belajar dengan LIBF

Pembelajaran yang fleksibel sepenuhnya Lebih 140 tahun kepakaran Pembelajaran diperibadikan yang inovatif Memberi ganjaran kepada cita-cita anda
Sesuaikan pembelajaran sepanjang hidup anda tetapi belajar dengan cara berstruktur, menggunakan pendekatan dalam talian yang fleksibel dengan sokongan penuh daripada pensyarah dan tutor anda. Belajar sambilan atau sepenuh masa – mengikut kadar anda sendiri, dalam talian sepenuhnya, di mana-mana sahaja. Tingkatkan kepakaran anda dengan kemahiran masa depan. Untuk membantu anda berjaya dan memajukan kerjaya anda, kami menggabungkan sejarah panjang pendidikan kami dalam kewangan, perniagaan dan perbankan dengan platform pembelajaran dalam talian terkini. Belajar mengikut syarat anda sendiri. Dapatkan kemahiran yang anda perlukan untuk mencapai potensi penuh anda dan mencapai cita-cita anda. Anda akan mendapat sokongan, serta akses kepada alatan pembelajaran digital termaju dan kepakaran kehidupan sebenar yang praktikal. Pembelajaran jarak jauh ialah pilihan yang berpatutan dan disesuaikan yang sesuai dengan gaya hidup anda. Yuran untuk ijazah dalam talian kami tersebar sepanjang program pilihan anda, menjadikannya lebih mudah untuk anda menguruskan kewangan anda.

Ijazah dalam talian

Pembelajaran dalam talian – juga dikenali sebagai pembelajaran jarak jauh atau maya – membolehkan pelajar melengkapkan ijazah mereka dalam talian sambil memberikan fleksibiliti yang sering diperlukan dalam dunia sibuk hari ini. Di LIBF, kami mengajar kursus menggunakan alat pembelajaran interaktif dan bahan kajian multimedia bersama sesi langsung dengan pensyarah dan bantuan berterusan daripada penyelia akademik. Anda akan mempunyai fleksibiliti penuh untuk belajar pada bila-bila masa dan di mana sahaja anda mahu, tanpa kehilangan hubungan peribadi dengan tutor dan rakan sekelas anda.

Tiga F yang membezakan kami

Kebebasan: Ijazah dalam talian di LIBF memberi anda kebebasan untuk belajar mengikut jadual yang sesuai dengan keperluan individu anda. Kami juga menawarkan pilihan sambilan di kedua-dua peringkat ijazah sarjana muda dan pascasiswazah.

Fleksibiliti: Pilihan pembayaran kami memberi anda fleksibiliti yang anda perlukan untuk terus mengawal kewangan anda. Pelajar sarjana muda UK yang layak juga boleh mengakses pinjaman pelajar kerajaan. Pelajar yang dibiayai sendiri mempunyai pilihan untuk membayar secara ansuran bulanan atau tahunan.

Kemasukan

Yuran Pengajian Program

Mengenai Sekolah

Soalan