Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) Sistem Maklumat Perniagaan
LIBF Online

BSc (Hons) Sistem Maklumat Perniagaan

Online

36 Months

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Oct 2024

GBP 20,805

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Bimbing laluan profesional anda ke persimpangan perniagaan dan teknologi dengan Sistem Maklumat Perniagaan BSc (Hons) dalam talian LIBF. Program komprehensif ini termasuk modul teguh meliputi 'Perniagaan 101', 'Perakaunan Pengurusan', 'Model Perniagaan Digital dan 'Analisis Data dan Data Besar'. Anda boleh menyesuaikan pembelajaran anda dengan modul elektif seperti 'Kecerdasan Perniagaan' dan 'Keselamatan Siber' untuk menyelaraskan dengan aspirasi kerjaya anda.

Dengan ijazah ini, anda akan bersedia untuk pelbagai peranan dalam pelbagai industri, daripada analisis perniagaan dan pengurusan data kepada perundingan IT dan keusahawanan teknologi. Hayati masa depan di mana pandangan perniagaan bercantum dengan inovasi teknologi di LIBF.

Ijazah Sistem Maklumat Perniagaan BSc (Kepujian) daripada LIBF disampaikan sepenuhnya dalam talian, membolehkan anda menyepadukan pengajian anda dengan lancar ke dalam kehidupan anda dan maju mengikut kadar anda sendiri. Anda akan menjadi sebahagian daripada komuniti global fakulti, pelajar, alumni dan pakar, disokong oleh pasukan jurulatih pengajian dan penasihat kerjaya yang berdedikasi.

Faedah belajar dengan LIBF

Pembelajaran yang fleksibel sepenuhnya Lebih 140 tahun kepakaran Pembelajaran diperibadikan yang inovatif Memberi ganjaran kepada cita-cita anda
Sesuaikan pembelajaran sepanjang hidup anda tetapi belajar dengan cara berstruktur, menggunakan pendekatan dalam talian yang fleksibel dengan sokongan penuh daripada pensyarah dan tutor anda. Belajar sambilan atau sepenuh masa – mengikut kadar anda sendiri, dalam talian sepenuhnya, di mana-mana sahaja. Tingkatkan kepakaran anda dengan kemahiran masa depan. Untuk membantu anda berjaya dan memajukan kerjaya anda, kami menggabungkan sejarah panjang pendidikan kami dalam kewangan, perniagaan dan perbankan dengan platform pembelajaran dalam talian terkini. Belajar mengikut syarat anda sendiri. Dapatkan kemahiran yang anda perlukan untuk mencapai potensi penuh anda dan mencapai cita-cita anda. Anda akan mendapat sokongan, serta akses kepada alatan pembelajaran digital termaju dan kepakaran kehidupan sebenar yang praktikal. Pembelajaran jarak jauh ialah pilihan yang berpatutan dan disesuaikan yang sesuai dengan gaya hidup anda. Yuran untuk ijazah dalam talian kami tersebar sepanjang program pilihan anda, menjadikannya lebih mudah untuk anda menguruskan kewangan anda.

Ijazah dalam talian

Pembelajaran dalam talian – juga dikenali sebagai pembelajaran jarak jauh atau maya – membolehkan pelajar melengkapkan ijazah mereka dalam talian sambil memberikan fleksibiliti yang sering diperlukan dalam dunia sibuk hari ini. Di LIBF, kami mengajar kursus menggunakan alat pembelajaran interaktif dan bahan kajian multimedia bersama sesi langsung dengan pensyarah dan bantuan berterusan daripada penyelia akademik. Anda akan mempunyai fleksibiliti penuh untuk belajar pada bila-bila masa dan di mana sahaja anda mahu, tanpa kehilangan hubungan peribadi dengan tutor dan rakan sekelas anda.

Tiga F yang membezakan kami

Kebebasan: Ijazah dalam talian di LIBF memberi anda kebebasan untuk belajar mengikut jadual yang sesuai dengan keperluan individu anda. Kami juga menawarkan pilihan sambilan di kedua-dua peringkat ijazah sarjana muda dan pascasiswazah.

Fleksibiliti: Pilihan pembayaran kami memberi anda fleksibiliti yang anda perlukan untuk terus mengawal kewangan anda. Pelajar sarjana muda UK yang layak juga boleh mengakses pinjaman pelajar kerajaan. Pelajar yang dibiayai sendiri mempunyai pilihan untuk membayar secara ansuran bulanan atau tahunan.

Pembiayaan: LIBF menawarkan pelbagai biasiswa dan dermasiswa, menyokong kedua-dua pelajar tempatan dan antarabangsa. Lagipun, pembiayaan tidak boleh menghalang seseorang daripada mendapat pendidikan.

Kemasukan

Yuran Pengajian Program

Mengenai Sekolah

Soalan