Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online

LIBF Online

LIBF Online

pengenalan

LIBF telah menjadi nama yang dihormati dalam pendidikan British selama lebih 140 tahun. Mereka menyediakan kursus ijazah sarjana muda, sarjana dan MBA untuk UK dan pelajar antarabangsa sambilan dan sepenuh masa. Sebagai sebuah institusi pendidikan tinggi yang lebih kecil dengan fakulti profesional industri, LIBF ditempatkan secara ideal untuk membantu anda dalam perjalanan kerjaya anda – mereka telah membantu beribu-ribu pelajar di seluruh dunia untuk melakukan perkara itu.

Kursus mereka menyediakan kemahiran yang anda perlukan untuk kerjaya dalam perniagaan, pengurusan, sains data dan kewangan dengan penekanan yang kuat pada kemahiran praktikal yang diambil daripada kajian kes kehidupan sebenar. Selain itu, LIBF menawarkan sumber seperti saluran podcast yang meliputi berita terkini, nasihat kerjaya dan temu bual dengan tokoh terkemuka dalam dunia kewangan dan perniagaan, serta sesi webinar percuma.

Apa itu pembelajaran jarak jauh?

Pembelajaran jarak jauh membolehkan pelajar antarabangsa dan berpangkalan di UK untuk belajar untuk ijazah LIBF 100% secara fleksibel dan 100% dalam talian. Belajar mengikut kadar anda sendiri membolehkan pelajar menggabungkan pengajian dengan pekerjaan sepenuh masa atau komitmen lain.

Mengapa belajar di LIBF?

LIBF mempunyai reputasi untuk pengajaran cemerlang yang memenuhi keperluan praktikal. Apabila anda belajar dengan mereka, anda akan belajar daripada ahli akademik yang menikmati kerjaya yang berjaya – pemimpin industri berpengalaman yang akan berkongsi pengalaman mereka dengan anda untuk memperkayakan pembelajaran anda. Dan apabila anda menyertai LIBF, anda menyertai komuniti profesional dan alumni global yang boleh membantu menyokong anda pada mana-mana peringkat kerjaya anda.

Apakah sejarah LIBF?

Pada tahun 1879, tiada kelayakan untuk pekerja bank dan sangat sedikit peluang untuk maju. Disatukan oleh keperluan untuk pengiktirafan profesional untuk kemahiran dan pengalaman mereka, sekumpulan kecil profesional perbankan menubuhkan Institut Jurubank pertama di England dan Wales yang kemudiannya menjadi LIBF.

Hari ini, LIBF menyediakan pelajar di seluruh dunia dengan semua yang mereka perlukan untuk belajar secara fleksibel dalam talian, di mana-mana sahaja, dan merupakan satu-satunya badan profesional di dunia yang mempunyai kuasa penganugerahan ijazah yang diajar. Mereka mempunyai komuniti global pelajar dan alumni yang merangkumi lebih 120 negara.

Faedah Belajar Dengan LIBF

Pembelajaran yang fleksibel sepenuhnya

Sesuaikan pembelajaran sepanjang hidup anda tetapi belajar secara berstruktur, menggunakan pendekatan dalam talian yang fleksibel dengan sokongan penuh daripada pensyarah dan tutor anda. Belajar sambilan atau sepenuh masa – mengikut kadar anda sendiri, dalam talian sepenuhnya, di mana-mana sahaja.

Lebih 140 tahun kepakaran

Tingkatkan kepakaran anda dengan kemahiran masa depan. Untuk membantu anda berjaya dan memajukan kerjaya anda, LIBF menggabungkan sejarah panjang pendidikan mereka dalam kewangan, perniagaan dan perbankan dengan platform pembelajaran dalam talian terkini.

Pembelajaran peribadi yang inovatif

Belajar mengikut syarat anda sendiri. Dapatkan kemahiran yang anda perlukan untuk mencapai potensi penuh anda dan mencapai cita-cita anda. Anda akan mendapat sokongan, serta akses kepada alatan pembelajaran digital termaju dan kepakaran kehidupan sebenar yang praktikal.

Menghargai cita-cita anda

Pembelajaran dalam talian ialah pilihan yang berpatutan dan disesuaikan yang sesuai dengan gaya hidup anda. Yuran untuk ijazah dalam talian LIBF tersebar sepanjang program pilihan anda, menjadikannya lebih mudah untuk anda menguruskan kewangan anda.

Kursus dalam talian LIBF

LIBF menawarkan lapan program ijazah dalam talian: empat sarjana muda, tiga sarjana dan MBA. Sama ada anda belajar sepenuh masa atau sambilan, anda boleh mendapat manfaat daripada pilihan pembayaran yang fleksibel dan membahagikan yuran anda mengikut tempoh pengajian yang anda pilih. Sebagai pelajar antarabangsa, anda mungkin layak mendapat diskaun sehingga 60% untuk yuran pengajian anda.

Kursus sarjana muda

 • BSc (Hons) Pengurusan Perniagaan (jumlah kos £10,403 atau £1,734 setahun sambilan II)
 • BSc (Hons) Sains Komputer (jumlah kos £10,403 atau £1,734 setahun sambilan II)
 • BSc (Hons) Sains Data (jumlah kos £10,403 atau £1,734 setahun sambilan II)
 • BSc (Hons) Pengurusan Antarabangsa (jumlah kos £10,403 atau £1,734 setahun separuh masa II)

Kursus Sarjana dan MBA

 • Kecerdasan Buatan MSc (kos £2,681 setahun separuh masa II)
 • MSc Data Science (kos £2,681 setahun separuh masa II)
 • Pengurusan MSc (kos £2,681 setahun separuh masa II)
 • MBA (kos £2,819 setahun separuh masa II)

* Harga termasuk biasiswa.

** Harga bermula dari, untuk tawaran diperibadikan hubungi institusi.

*** Diskaun tambahan tersedia jika pembayaran dibuat setiap tahun atau sepenuhnya.

Tempoh kursus

Pelajar boleh mengambil kursus dalam talian LIBF secara sepenuh atau separuh masa.

Walaupun tempoh pengajian untuk ijazah sarjana muda adalah tiga tahun, terdapat dua pilihan sambilan fleksibel yang berlangsung sama ada empat atau enam tahun. Begitu juga, tempoh pengajian sepenuh masa untuk ijazah sarjana dan MBA mereka ialah 12 bulan, tetapi anda boleh mengambilnya secara sambilan selama 18 bulan atau dua tahun.

Kemasukan

Kursus sarjana muda:

 • 2 mata pelajaran di A-Level atau setaraf. GCSE Maths dan English Gred C (4) atau ke atas
 • Bahasa Inggeris: IELTS Tahap 6 atau ke atas tanpa unsur di bawah 5.5 (atau setara)
 • Pengalaman bekerja boleh dianggap sebagai alternatif kepada kelayakan akademik.

Kursus Sarjana dan MBA:

 • Ijazah kepujian kelas kedua yang lebih rendah (Gred C atau 50-59%) dan ke atas atau setaraf - daripada institusi yang diiktiraf. Kelayakan luar negara perlu disahkan melalui ECCTIS (UK ENIC)
 • Bahasa Inggeris: Tahap IELTS 6.5 atau ke atas tanpa unsur di bawah 6.0 (atau setara)
 • Pengalaman bekerja bukanlah satu keperluan tetapi boleh dianggap sebagai alternatif kepada kelayakan akademik.

Keperluan bahasa Inggeris

 • IELTS: Tahap 6 atau ke atas
 • TOEFL: minimum 80 mata
 • Kolej Trinity ISE: ISE III pada pas minimum. Sila ambil perhatian bahawa keputusan akademik ISE Kolej Trinity hanya sah selama dua tahun.
 • Ujian Bahasa Inggeris Duolingo: minimum 95 mata. Ambil ujian Bahasa Inggeris dalam talian Duolingo. Ia hanya mengambil masa 45 hingga 60 minit, dan anda akan menerima keputusan anda dalam masa dua hari. Anda kemudian boleh menghantar sijil anda kepada LIBF
 • Sijil Cambridge: gred B minimum secara keseluruhan.

Biasiswa dan Pembiayaan

LIBF ialah pembekal berdaftar dengan Pejabat untuk Pelajar.

Pelajar antarabangsa boleh menerima sehingga 60% pengurangan dalam yuran pengajian. "

Lokasi

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Soalan