Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

pengenalan

Ijazah dalam talian dari Universiti Amerika Lubnan

Majukan kerjaya anda dengan ijazah dalam talian dari Universiti Amerika Lubnan. Program inovatif kami menyampaikan pendidikan yang anda perlukan untuk cemerlang dalam kemajuan pilihan anda dan membuka pintu kepada peluang tanpa had.

Dengan komitmen untuk mewujudkan komuniti pembelajaran yang pelbagai dan kaya secara global yang menyediakan pengalaman pendidikan tinggi yang boleh diakses tidak kira lokasi pelajar atau latar belakang sosioekonomi, LAU ialah tempat di mana anda boleh mencapai potensi anda. Sebagai pelajar Universiti Amerika Lubnan, anda boleh mengalami kecemerlangan akademik dan kurikulum moden dengan perspektif global.

Universiti Amerika Lubnan beroperasi di bawah piagam daripada Lembaga Pemangku Raja Universiti Negeri New York dan diakreditasi oleh Suruhanjaya Pendidikan Tinggi New England (NECHE) . Program dalam talian 100% mereka telah menerima kelulusan lembaga daripada Jabatan Pendidikan Negeri New York, bermakna kurikulum kursus memenuhi kriteria akademik Universiti AS yang lain.

Terokai Program Kami

Program Dalam Talian Dipercepatkan, Berfokuskan Kerjaya

MBA Global Dalam Talian (Sarjana Pentadbiran Perniagaan)

MBA Global Dalam Talian di Universiti Amerika Lubnan menawarkan para profesional yang bekerja dan graduan baru-baru ini sama-sama fleksibiliti untuk melengkapkan ijazah lanjutan sambil memenuhi tuntutan kerja dan kehidupan. Anda akan melengkapkan program MBA anda dalam talian dengan rakan sebaya dari seluruh dunia dan lulus bersedia untuk tuntutan dan cabaran kepimpinan perniagaan moden.

MBA dalam talian dalam Analitis Perniagaan

Kedudukan #1 di Lubnan untuk perniagaan dan pengurusan1, Universiti Amerika Lubnan membantu anda merapatkan jurang antara analitik dan pentadbiran perniagaan untuk bersedia untuk peranan analitik perniagaan dalam permintaan. MBA dalam talian dalam Analitis Perniagaan melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan teknikal yang diperlukan untuk memajukan kerjaya anda dan memperoleh kemahiran strategik, penyelesaian masalah dan membuat keputusan yang penting dalam dunia hari ini. Tiada pengalaman analisis terdahulu diperlukan.

Dalam Talian MS Gunaan Kecerdasan Buatan

Ijazah Sarjana dalam talian Kecerdasan Buatan Gunaan menyampaikan kepakaran yang anda perlukan untuk memohon, menilai dan menyumbang kepada pembangunan teknik AI. Program ini boleh disiapkan dalam masa dua tahun sahaja dan tiada pengalaman teknologi AI sebelumnya diperlukan untuk kemasukan. Sebagai seorang pelajar, anda akan belajar dalam talian daripada fakulti dengan pengalaman teknologi AI sebenar dalam bilik darjah maya yang direka bentuk agar sesuai dengan jadual peribadi anda.

MS dalam talian dalam Sains Komputer

MS Dalam Talian yang fleksibel dalam Sains Komputer menyampaikan set kemahiran termaju yang anda perlukan untuk berjaya dalam bidang teknologi yang berkembang pesat di Timur Tengah dan seterusnya. Anda akan memperoleh pemahaman lanjutan tentang topik seperti analisis data, kecerdasan buatan dan pembelajaran mesin serta menggunakan perkara yang anda pelajari dalam pelbagai konteks global.

Pengurusan Pembinaan Antarabangsa MS dalam talian

Membangunkan pengetahuan pengurusan industri pembinaan lanjutan yang anda perlukan untuk berjaya dalam pasaran pembinaan global yang semakin berkembang. Tidak seperti program pengurusan pembinaan lain, ijazah ini tertumpu di peringkat antarabangsa. Kami mempunyai kedudukan yang unik dari segi geografi dan budaya untuk menawarkan program komprehensif yang memfokuskan pada pasaran pembinaan global yang berkembang.

Sijil Keselamatan Siber Dalam Talian

Sijil ini direka bentuk untuk menyediakan latihan yang dipertingkatkan untuk profesional IT, menggabungkan konsep dan prinsip asas dengan pendedahan kepada teknologi dan penyelesaian baharu. Anda akan mendapat pemahaman praktikal tentang isu utama yang berkaitan dengan kriptografi asas, keselamatan rangkaian dan forensik komputer.

Sijil Kecerdasan Buatan dan Sains Data Dalam Talian

Dapatkan pengetahuan khusus dalam kecerdasan buatan dan sains data dalam masa enam bulan sahaja. Sembilan kredit yang diperoleh melalui program sijil boleh digunakan untuk program MS dalam talian Sains Komputer Universiti. Anda akan meneroka kurikulum yang mendalam yang diajar oleh fakulti dan rangkaian yang berpengalaman dan pelbagai dengan pelajar dalam program sarjana.

Fakta pantas

  • #2 di Lubnan 1
  • 100% ijazah dalam talian
  • 46,000 alumni di seluruh dunia

Mengapa Universiti Amerika Lubnan?

Kami memperkasakan pelajar kami untuk mencari jalan mereka menuju kejayaan melalui komitmen terhadap kecemerlangan akademik. Fakulti kami yang terkenal dan populasi pelajar yang pelbagai mewujudkan komuniti yang berdaya saing dan penyayang yang merentangi dunia.

Komuniti Pelbagai Global

Kami komited untuk mewujudkan komuniti yang pelbagai dan kaya dengan budaya yang menyediakan pendidikan yang boleh diakses untuk semua.

Kurikulum Moden

Melalui kaedah pengajaran moden dan pengalaman pembelajaran bermaklumat industri, anda akan lulus dengan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk maju dalam kerjaya anda.

Fakulti yang dihormati

Fakulti kami cemerlang dalam pengajaran, penyelidikan dan khidmat masyarakat, membawa kepakaran industri yang berharga dan pengalaman yang relevan ke bilik darjah dalam talian dan menyediakan sokongan satu sama satu.

Persediaan Kerjaya

Kami menggalakkan anda mencari minat anda dan menerima semangat keusahawanan LAU. Graduan LAU mempunyai pekerjaan yang tinggi, dengan 82% graduan mendapat pekerjaan dalam tempoh setahun selepas tamat ijazah.

Ketahui Lebih Lanjut Tentang Kami

Pembelajaran Dalam Talian Fleksibel

Sertai komuniti akademik kami yang menyokong, berhubung dengan pengajar anda dan rangkaian dengan pelajar dari seluruh dunia. Program dalam talian kami memberikan kualiti akademik yang sama seperti tawaran di kampus dengan fleksibiliti yang anda perlukan untuk berjaya.

Berada di tengah-tengah segala-galanya

Sumber

1 Kedudukan Universiti Dunia 2023. Times Higher Education. href="https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2023/world-ranking

Lokasi

geopoint
  • Lebanon, Lubnan

  • New York, Amerika Syarikat

Soalan