Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

pengenalan

Ijazah dalam talian dari Universiti Amerika Lubnan

Majukan kerjaya anda dengan ijazah dalam talian dari Universiti Amerika Lubnan (LAU). Program inovatif kami menyampaikan pendidikan yang anda perlukan untuk cemerlang dalam kerjaya pilihan anda dan membuka pintu kepada peluang tanpa had.
Dengan komitmen untuk mewujudkan komuniti pembelajaran yang pelbagai dan kaya secara global yang menyediakan pengalaman pendidikan tinggi yang boleh diakses tidak kira lokasi pelajar atau latar belakang sosioekonomi, LAU ialah tempat di mana anda boleh mencapai potensi anda. Sebagai pelajar dalam talian 100%, anda boleh mengalami kecemerlangan akademik dan kurikulum moden dengan perspektif global yang pelbagai.
Universiti Amerika Lubnan beroperasi di bawah piagam daripada Lembaga Pemangku Raja Universiti Negeri New York dan diakreditasi oleh Suruhanjaya Pendidikan Tinggi New England (NECHE). Program dalam talian 100% mereka telah menerima kelulusan lembaga daripada Jabatan Pendidikan Negeri New York, bermakna kurikulum kursus memenuhi kriteria akademik Universiti AS yang lain.

Terokai Program Kami

Program Dalam Talian yang Dipercepat dan Berfokus pada Kerjaya

MBA dalam Pentadbiran Perniagaan Global dalam talian

Bersedia untuk kejayaan sebagai peneraju perniagaan yang berkesan dan beretika dalam kerjaya di seluruh dunia. MBA dalam talian menggabungkan pendekatan pengajaran kontemporari, pengalaman pembelajaran yang unik, dan pilihan elektif yang pelbagai untuk menyampaikan pendidikan perniagaan yang inovatif dan canggih. Kebanyakan pelajar menamatkan ijazah mereka dalam masa dua tahun, tetapi pilihan pengajian dipercepatkan tersedia di mana anda boleh menggandakan kursus dan menamatkan pengajian dalam 12-14 bulan.
MBA dalam talian dalam Analitis Perniagaan
Merapatkan jurang antara analitik dan pentadbiran perniagaan untuk bersedia untuk peranan analitik perniagaan dalam permintaan. MBA dalam talian dalam Analitis Perniagaan melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan teknikal yang diperlukan untuk memajukan kerjaya anda dan memperoleh kemahiran strategik, penyelesaian masalah dan membuat keputusan yang penting dalam dunia hari ini. Tiada pengalaman analisis terdahulu diperlukan. Pilihan pengajian dipercepatkan tersedia di mana anda boleh menggandakan kursus dan menamatkan pengajian dalam masa 12-14 bulan sahaja.

MBA dalam talian dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan

MBA dalam talian dalam ijazah Pengurusan Penjagaan Kesihatan meneroka statistik, data, dan keusahawanan dalam bidang penjagaan kesihatan yang sentiasa berubah. Di samping itu, ijazah memberikan pelbagai pilihan elektif dalam talian yang membolehkan anda meneroka bidang pengajian pilihan anda sambil memperoleh kemahiran pengurusan yang luar biasa yang boleh anda gunakan serta-merta dalam kerjaya anda. Lengkapkan ijazah anda dalam masa dua tahun dan menjadi peneraju global dalam pengurusan penjagaan kesihatan.
Dalam Talian MS Applied Artificial Intelligence
Dapatkan kepakaran yang anda perlukan untuk memohon, menilai dan menyumbang kepada pembangunan teknik AI. Program ini boleh disiapkan dalam masa dua tahun sahaja dan tiada pengalaman teknologi AI sebelumnya diperlukan untuk kemasukan. Sebagai pelajar, anda akan belajar dalam talian daripada fakulti dengan pengalaman teknologi AI sebenar dalam bilik darjah maya yang direka bentuk agar sesuai dengan jadual anda.

MS dalam talian dalam Sains Komputer

Bangunkan set kemahiran termaju yang anda perlukan untuk berjaya dalam bidang teknologi yang berkembang pesat di Timur Tengah dan seterusnya. Anda akan memperoleh pemahaman lanjutan tentang topik seperti analisis data, kecerdasan buatan dan pembelajaran mesin serta menggunakan perkara yang anda pelajari dalam pelbagai konteks global.
Pengurusan Pembinaan Antarabangsa MS dalam talian
Membangunkan pengetahuan pengurusan industri pembinaan lanjutan yang anda perlukan untuk berjaya dalam pasaran pembinaan global yang semakin berkembang. Tidak seperti program pengurusan pembinaan lain, ijazah ini tertumpu di peringkat antarabangsa. Kami mempunyai kedudukan yang unik secara geografi dan budaya untuk menawarkan program komprehensif yang memfokuskan pada pasaran pembinaan global yang berkembang.

Sijil Keselamatan Siber Dalam Talian

Sijil ini direka bentuk untuk menyediakan latihan yang dipertingkatkan untuk profesional IT, menggabungkan konsep dan prinsip asas dengan pendedahan kepada teknologi dan penyelesaian baharu. Anda akan mendapat pemahaman praktikal tentang isu utama yang berkaitan dengan kriptografi asas, keselamatan rangkaian dan forensik komputer.

Sijil Kecerdasan Buatan dan Sains Data Dalam Talian

Dapatkan pengetahuan khusus dalam kecerdasan buatan dan sains data dalam masa enam bulan sahaja. Sembilan kredit yang diperoleh melalui program sijil boleh digunakan untuk program MS dalam talian Sains Komputer Universiti. Anda akan meneroka kurikulum yang mendalam yang diajar oleh fakulti dan rangkaian yang berpengalaman dan pelbagai dengan pelajar dalam program sarjana.

Fakta pantas

 • Terikat #1 universiti di Lubnan oleh THE World University Rankings untuk 2024
 • #1 untuk tinjauan antarabangsa di Lubnan oleh THE World University Rankings untuk 2023
 • #22 di Dunia Arab mengikut Kedudukan Universiti QS di Wilayah Arab untuk 2023
 • #2 untuk kebolehpasaran siswazah di Lubnan oleh Kedudukan Kebolehkerjaan Siswazah QS 2022
 • 100% darjah dalam talian
 • 46,000 alumni di seluruh dunia

Mengapa Universiti Amerika Lubnan?

Kami memperkasakan pelajar kami untuk mencari jalan menuju kejayaan melalui komitmen untuk kecemerlangan akademik. Fakulti kami yang terkenal dan populasi pelajar yang pelbagai mewujudkan komuniti yang kompetitif dan prihatin di seluruh dunia.

 • Komuniti Berpelbagai DuniaKami komited untuk mewujudkan komuniti yang pelbagai dan kaya budaya yang menyediakan pendidikan yang boleh diakses oleh semua orang.
 • Kurikulum ModenMelalui kaedah pengajaran moden dan pengalaman pembelajaran berdasarkan industri, anda akan lulus dengan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk maju dalam kerjaya anda.
 • Fakulti yang terkenalFakulti kami cemerlang dalam pengajaran, penyelidikan dan khidmat masyarakat, membawa kepakaran industri yang berharga dan pengalaman yang relevan ke bilik darjah dalam talian dan menyediakan sokongan satu sama satu.
 • Persediaan KerjayaKami mendorong anda untuk mencari semangat dan menerapkan semangat keusahawanan LAU. Lulusan LAU sangat mudah dipekerjakan, dengan 82% siswazah mencari pekerjaan dalam setahun tamat pengajian.Ketahui Lebih Lanjut Mengenai Kami
 • Pembelajaran Dalam Talian yang FleksibelSertailah komuniti akademik kami yang menyokong, berhubung dengan tenaga pengajar anda, dan menjalin hubungan dengan pelajar dari seluruh dunia. Program dalam talian kami memberikan kualiti akademik yang sama dengan persembahan di kampus dengan fleksibiliti yang anda perlukan untuk berjaya.

Berada di tengah-tengah segala-galanya.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

 • Lebanon

  Lebanon, Lubnan

  • New York

   New York, Amerika Syarikat

   Soalan