Keystone logo
Kogod School of Business Online MBA
Kogod School of Business Online

MBA

Online USA

12 Months

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

01 Apr 2025

USD 2,000 / per semester

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

MBA dalam talian kami direka untuk profesional pertengahan kerjaya yang ingin mempelajari pengurusan strategik dan kemahiran komunikasi untuk maju ke dalam peranan kepimpinan. Kurikulum memfokuskan pada amalan perniagaan asas dan memanfaatkan lokasi kami dengan memberi anda peluang untuk mencipta hubungan baharu dalam ibu negara kita semasa sesi penyelaman secara peribadi.

Mengapa MBA di Kogod?

Belajar untuk Memimpin dalam Perniagaan Moden:

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dalam talian yang disampaikan oleh Kogod School of Business Universiti Amerika direka untuk profesional pertengahan kerjaya yang ingin mempelajari pengurusan strategik dan kemahiran komunikasi yang akan membantu mereka maju ke dalam peranan kepimpinan.

Sekolah Perniagaan Kogod mengambil pendekatan inklusif dan berpandangan ke hadapan untuk pendidikan perniagaan, mengutamakan kepelbagaian dan mengiktiraf bahawa pembangunan abad ke-21 memerlukan perspektif global. Kurikulum ini memfokuskan pada amalan perniagaan asas dan mengambil kesempatan daripada lokasi Kogod di Washington, DC dengan membenarkan pelajar mencipta hubungan baharu dalam ibu negara kita semasa perendaman secara peribadi.

Kurikulum di Persimpangan Perniagaan dan Dasar:

Program MBA dalam talian menyediakan pelajar untuk menggunakan kemahiran analisis kepimpinan dan kewangan untuk membantu perniagaan beroperasi dengan lebih berkesan merentas pelbagai industri. Kurikulum ini menampilkan perendaman secara peribadi, di mana pelajar belajar daripada pakar terkemuka dalam ibu kota perniagaan di seluruh dunia, dan peluang untuk memilih pilihan yang memperibadikan pembelajaran ke arah matlamat kerjaya.

Rendaman Dalam Orang:

Kurikulum ini termasuk dua immersion secara peribadi yang membolehkan pelajar menyelesaikan cabaran perniagaan dengan syarikat sebenar. Setiap tahun, sekurang-kurangnya satu daripada sesi ini berlangsung di Washington, DC. Pelajar bekerjasama dengan rakan sebaya dalam projek kumpulan, rangkaian dengan profesional dan fakulti DC, dan menerokai ibu negara. Immersions juga dihoskan di Pusat Persidangan Airlie di Warrenton, VA di mana Universiti Amerika telah diperakui oleh Majlis Pengajian Tinggi Negeri untuk Virginia untuk memberikan arahan, dan di bandar antarabangsa seperti Beijing, Madrid dan Brussels, yang menyediakan pelajar dengan perspektif tentang bagaimana budaya yang berbeza menjalankan perniagaan.

  • TIADA GRE ATAU GMAT diperlukan
  • 15 Bulan untuk disiapkan
  • Secara automatik diserahkan kepada biasiswa sehingga $30,000
  • AACSB-BERTAULIAH

Kemasukan

Mengenai Sekolah

Soalan