Keystone logo
Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

pengenalan

Berada di kedudukan unik untuk berkembang maju dalam perhubungan perniagaan, kerajaan dan masyarakat, di Kogod, kami percaya bahawa perniagaan adalah kuasa untuk perubahan yang bermakna. Universiti Amerika diiktiraf kerana komitmen kuatnya terhadap perkhidmatan awam, pendidikan merentas disiplin, penglibatan antarabangsa dan penyelidikan. Kampus universiti terletak di kawasan kediaman di bahagian Barat Laut Daerah Columbia, kurang daripada satu batu dari Stesen Metro Tenleytown dan berhampiran banyak kedutaan, agensi kerajaan, agensi antarabangsa, NGO, organisasi bukan untung dan syarikat. Sekolah Perniagaan Kogod (Kogod) telah ditubuhkan pada tahun 1955.

Selama bertahun-tahun, Kogod telah memanfaatkan reputasi kukuh Universiti Amerika untuk menyediakan banyak peluang kepada pelajar yang berminat dalam perhubungan perniagaan swasta dan perkhidmatan awam, memberikan akses kepada pelbagai organisasi di sekitar. Pada tahun 1979, sekolah itu dinamakan sempena alumni Robert P. Kogod, seorang pemaju hartanah yang berjaya, sebagai mengiktiraf sokongan dermawannya. David Marchick telah berkhidmat sebagai dekan Kogod sejak Ogos 2022.

Kami mempunyai akses dan peluang yang anda tidak boleh dapatkan di tempat lain. Lokasi Kogod di Washington, DC, dan sambungan di seluruh dunia bermakna anda akan mempunyai akses kepada peluang peribadi dan profesional yang anda tidak akan temui di tempat lain. Dan dengan saiz kelas kami yang kecil, anda akan dapat mewujudkan hubungan bermakna dengan profesor dan rakan sebaya yang akan bertahan seumur hidup. Kedudukan #16 oleh Berita AS & Laporan Dunia untuk Program Siswazah Dalam Talian Terbaik pada 2021 dan terletak di tengah-tengah Washington, DC, kami memperkasakan anda untuk merealisasikan cita-cita anda melalui program yang ketat namun fleksibel yang diajar dalam talian.

Lokasi

  • District of Columbia

    Massachusetts Avenue Northwest, 4400, 20016, District of Columbia

Soalan