Keystone logo
© BIMM University
King's College London Online

King's College London Online

King's College London Online

pengenalan

Mengapa King Online?

Kualiti yang sama. Keras akademik yang sama. Dihantar secara fleksibel.

King's College London disenaraikan di antara universiti paling berprestij di dunia.

Penyelidikan terkemuka dunia kami adalah di tengah-tengah pendekatan kami untuk mengajar, dan ini juga berlaku untuk kursus dalam talian kami.

Kursus dalam talian kami diajarkan oleh para akademik yang cemerlang seperti kursus di kampus kami - satu-satunya perbezaan ialah mod penghantaran yang fleksibel. Pembelajaran berlaku pada masa dan tempat yang paling sesuai untuk pelajar kita.

Kursus direka khusus untuk penonton dalam talian, menggunakan pelbagai aktiviti termasuk video, kuiz dalam talian, forum perbincangan, bacaan dalam talian amd.

Pelajar Online King mendapat manfaat daripada sumber pelajar yang sama dan sokongan sepanjang pembelajaran mereka, termasuk akses kepada perkhidmatan perpustakaan, kemahiran menulis akademik, nasihat kaunseling dan karier.

Pelajar Online King juga mempunyai peluang untuk bekerjasama dengan rangkaian pelajar King Online yang lain dari seluruh dunia. Selepas tamat pengajian, pelajar-pelajar Online King bergabung dengan rangkaian alumni di seluruh dunia kami yang berkaitan dan aktif.

Kedudukan Raja sangat berpengalaman dan mempunyai khidmat kerjaya yang khusus untuk membantu para pelajar mencari laluan kerjaya yang tepat untuk mereka. Di samping itu, penyiapan kursus dalam talian menunjukkan kemahiran pekerjaan yang penting yang tinggi oleh organisasi di seluruh dunia.

Lokasi

  • London

    Strand, WC2R 2LS, London

Soalan