Keystone logo
Key West University

Key West University

Key West University

pengenalan

Mengenai

Dalam persekitaran perniagaan global yang pantas hari ini, terlibat dalam pembelajaran sepanjang hayat adalah penting untuk memastikan kemahiran anda tetap relevan dengan majikan.

Teknologi pembelajaran dalam talian dan peranti mudah alih telah membuat kejuruteraan lebih terjangkau, dan lebih fleksibel dari perspektif pengurusan masa berbanding sebelum ini.

Saiz kelas purata kecil (15 pelajar) di Key West University dan Penasihat Pembelajaran Peribadi memastikan setiap pelajar mendapat sokongan individu yang mereka perlukan untuk menyiapkan pengajian mereka.

Fakulti dan kakitangan KWU percaya bahawa kejayaan akademik dan kerjaya pelajar kami adalah keutamaan kami.

Kathleen Zabelina, Pengarah Kampus

Key West University","author_url":"","source":""}" alt="152256_152137_universityprofile.jpg" />

152256_152137_universityprofile.jpg

Sejarah

Key West University (KWU) adalah universiti dalam talian 100%.

Universiti ini ditubuhkan oleh sekumpulan profesional perniagaan dan pendidikan antarabangsa dengan lebih daripada 40 tahun pengalaman gabungan.

Hubungan mereka dengan komuniti perniagaan global memberi mereka pemahaman yang kuat tentang kemahiran pelajar perlu membina kerjaya yang berjaya dalam perniagaan dan undang-undang.

Misi

Misi Key West University (KWU) adalah untuk menubuhkan komuniti antarabangsa fakulti akademik dan profesional industri yang berfikir inovatif dan bekerjasama untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran dan kecekapan yang nilai-nilai majikan dalam persekitaran perniagaan global yang pantas hari ini.

Visi dan Tujuan

 • Kualiti
  KWU komited untuk menyediakan pengalaman pendidikan global yang relevan.
 • Kebolehpercayaan
  Tawaran pendidikan KWU berharga untuk memenuhi keperluan kewangan pelbagai pelajar.
 • Integriti
  Pelajar dan fakulti akan berusaha menegakkan piawai etika yang tinggi sepanjang pengalaman KWU mereka, yang akan dibawa ke dunia kerja.
 • Pendidikan Berorientasikan Kerjaya
  Kurikulum kami bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran praktikal yang dinilai oleh majikan dalam persekitaran perniagaan global yang pantas hari ini.
 • Sokongan Individu
  Setiap pelajar akan mempunyai Penasihat Belajar Peribadi yang memotivasi mereka untuk menyelesaikan perjalanan pendidikan mereka.
 • Keahlian Tempatan dan Global
  Kira-kira tujuh puluh peratus (70%) pengajar program berasaskan AS, sementara tiga puluh peratus (30%) adalah ahli fakulti antarabangsa. Pelbagai kemahiran, pengalaman akademik dan profesional fakulti KWU menyokong misi universiti kami. Fakulti dan kakitangan bekerja rapat untuk membekalkan pelajar dengan kompetensi dan pengetahuan yang diperlukan oleh majikan untuk berjaya dalam tenaga kerja global.

KWU dilesenkan oleh Jabatan Pendidikan Florida di bawah Lesen № 5988.

Lokasi

 • Jacksonville

  10151 Deerwood Park Blvd Building 200, Suite 250, 32256, Jacksonville

Soalan