Keystone logo
Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

pengenalan

Kelley School menawarkan pendidikan perniagaan peringkat teratas yang memberi tumpuan kepada membimbing anda ke arah kejayaan anda sendiri.

Di Kelley School of Business, kami berada dalam perniagaan mewujudkan momentum kerjaya. Pelajar kita mempunyai bakat untuk berjaya, kerendahan hati untuk berkembang dan ketabahan untuk bertahan. Semangat itu digabungkan dengan pendidikan yang hanya elit Kelley School dapat menyampaikan hasil kepada graduan dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menghadapi cabaran baru, untuk membuat perubahan positif mungkin dan untuk menyumbang kepada organisasi mereka dari hari ke hari.

Ahli fakulti kami menuntut, dan dapatkan yang terbaik daripada pelajar kami. Pelajar Kelley belajar bagaimana memandu keputusan. Kualiti ini tercermin dalam kurikulum akademik yang luar biasa kami, reputasi perkhidmatan kerjaya siswazah kami dan kedudukan global kami sebagai sekolah perniagaan teratas.

74119_74086_KelleyDirectOnlineSchoolprofilepageimage_students.jpg


Direka untuk profesional yang sibuk hari ini, gelaran dalam talian Kelley memberi anda pilihan semasa anda meneruskan matlamat kerjaya anda.


Kurikulum ketat Kelley ditawarkan dalam format yang fleksibel, interaktif yang berfungsi untuk para profesional yang sibuk yang ingin memperoleh gelar MBA atau MS dalam talian.

Setiap aspek Kelley Direct direka dengan profesional yang sibuk pada hari ini, daripada menawarkan fleksibiliti utama dalam penjadualan dan penyelesaian gelar, bagaimana kursus kami disampaikan. Fakulti yang berdedikasi dan platform teknologi yang terbukti, bersama-sama dengan Kelley Connect Weeks dan kesempatan untuk rendaman global, memastikan bahawa anda akan terlibat sepenuhnya dengan profesor anda, rakan sekelas anda, dan dunia-dalam persekitaran kelas maya dan secara peribadi.

76198_OnlineMBA1USNewsrankingsimage.JPG
76199_Financialtimes2018image.JPG

Lokasi

  • USA Online

    USA Online, Amerika Syarikat

Soalan