Keystone logo
Jack Welch Management Institute

Jack Welch Management Institute

Jack Welch Management Institute

pengenalan

Mengapa JWMI

Jack Welch MBA adalah seperti MBA berprestij lain. Namun, ia seperti yang lain.

Belajar dari Jack Welch, prinsip prinsip CEO yang menang.

Walaupun sekolah lain mempelajari pemimpin perniagaan yang hebat, sekolah kami dibina oleh satu. Di Jack Welch Management Institute , para pelajar mempunyai peluang unik untuk belajar dari JWMI , beberapa eksekutif paling berpengaruh saat ini, yang kebanyakannya dibimbing langsung dari Jack. Filosofi Jack yang berjaya dan diuji masa mengenai pengembangan kepemimpinan, pengurusan orang, dan banyak lagi ditenun di setiap elemen program.

Dibina oleh Jack dan sekumpulan sarjana perniagaan terkenal dari seluruh dunia, setiap kursus dirancang untuk mencapai hasil terbaik pelajar. JWMI Graduate Survey1 terbaru kami mendedahkan:

 • 98% alumni menilai keseluruhan pengalaman mereka dalam program Baik atau Cemerlang
 • 98% alumni akan mengesyorkan program ini kepada orang lain
 • 92% alumni mengatakan keyakinan mereka sebagai pemimpin telah meningkat

JWMI keluar dari program ini dengan kemahiran kepimpinan supercharged. Formula kejayaan inilah yang selalu mencabar anda dan rakan sekelas anda dengan kandungan yang kaya dan relevan — membolehkan anda terlibat dalam perbahasan terkini mengenai berita perniagaan yang baru muncul dan terus mengikuti perkembangan ekonomi dunia.

Perbezaan JWMI tidak dapat dilihat.

Pelajar adalah Pelanggan kami

Perniagaan terbaik berpusat pada pelanggan, dan kami percaya bahawa sekolah perniagaan harus dijalankan dengan cara yang sama.

Di JWMI , kami obses memberikan nilai tertinggi kepada pelajar kami. Kami bangga berada di kedudukan # 1 dalam Kepuasan dengan Kemampuan untuk Menerapkan Segera Apa yang Anda Pelajari untuk Pekerjaan Anda dan Kesediaan untuk Mengesyorkan Program oleh Penyair & Kuantiti.

Dan seperti perniagaan hebat lain yang menumpukan perhatian kepada pelanggan mereka, kami juga bertanggungjawab dengan meninjau kepuasan pelajar dan melaksanakan perubahan pada program berdasarkan hasil tersebut. Skor Promoter Bersih kami (NPS) rata-rata melebihi 80, yang sesuai dengan organisasi perkhidmatan pelanggan terbaik termasuk Southwest dan Apple dan melaksanakan kebanyakan program siswazah MBA yang melaporkan NPS purata hanya 27.

Belajar dengan CEO Terbaik

Untuk menjadi yang terbaik, anda harus belajar dari yang terbaik. JWMI video eksklusif dari Jack Welch dan lebih daripada tiga belas eksekutif C-suite dari syarikat terbaik di dunia termasuk Berkshire Hathaway, Netflix, Medtronic, Walgreen's, Boeing, McDonald's dan banyak organisasi global yang lain. Siri kuliah Pakar Amalan kami membolehkan pelajar mempelajari pengajaran kepemimpinan dan amalan perniagaan yang terbukti dan eksklusif untuk JWMI .

Belajar pada hari Isnin. Memohon pada hari Selasa.

Memberi kesan segera dalam kerjaya anda. Program kami didorong oleh pandangan yang diambil dari barisan hadapan perniagaan; kursus MBA dalam talian kami yang hebat direka untuk memberi kesan langsung dalam kerja anda. Peringkat 1 dalam Kepuasan dengan Kemampuan untuk Menerapkan Apa yang Anda Pelajari untuk Pekerjaan Anda, anda akan mendapat asas dalam bidang utama seperti operasi, pemasaran, dan kewangan. Di samping itu, anda akan belajar merekrut, mengambil, dan memotivasi orang terbaik, membuat strategi menang, meningkatkan produktiviti, membina budaya, dan memimpin pasukan ke prestasi terbaik. Ramai pelajar melihat hasil yang pantas dan pulangan pelaburan mereka yang lumayan dari aplikasi tersebut. Lebih daripada 2 daripada 3 pelajar menerima promosi atau kenaikan gaji semasa mengikuti program ini.

Fakulti peringkat atasan

Eksekutif yang bersemangat dari beberapa syarikat terkemuka di dunia akan membantu anda mencapai potensi profesional anda. JWMI dipilih kerana minat mereka untuk terlibat, mencabar, dan menggembirakan pelajar seperti anda setiap hari di kelas dalam talian.

Dan, rekod prestasi mereka yang cemerlang tidak dapat ditandingi oleh institusi pendidikan lain. Berdasarkan maklum balas yang dihantar oleh alumni kami sebagai sebahagian daripada Penyair & Kuantina, Program MBA Dalam Talian Terbaik dalam proses peringkat 2021, kami juga diberi nama:

 • # 1 dalam Keseluruhan Kualiti Profesor
 • # 1 dalam Peluang Membuat Hubungan Baik dengan Fakulti

Fleksibiliti Maksimum

Mempercepat kerjaya anda tanpa meninggalkan pekerjaan anda sekarang. Format kursus dalam talian 100% yang fleksibel dan interaktif kami berada di kedudukan # 2 dalam Fleksibiliti dan # 1 dalam Kepuasan dengan Pengalaman Pembelajaran Asinkron dari Penyair & Kuantiti2. Kurikulum dibina untuk membolehkan anda memperoleh ijazah mengikut jadual anda, di mana sahaja anda berada dalam kehidupan dan kerjaya anda.

JWMI dibina untuk profesional yang bekerja seperti anda; 99% badan pelajar kita bekerja secara aktif semasa mengikuti program ini. Kurikulum kami dirancang untuk peranti mudah alih dan tablet, yang membolehkan anda menyelesaikan kursus anda di mana sahaja. Tidak ada masa kuliah yang ditetapkan. Log masuk dan selesaikan kerja anda hingga tiga minggu lebih awal untuk menampung perjalanan perniagaan dan komitmen keluarga.

Dipercayai dan Bertauliah

JWMI bangga mengadakan dua kelulusan pendidikan yang dipercayai. Kami diakreditasi secara terprogram oleh Majlis Akreditasi untuk Sekolah Perniagaan dan Program (ACBSP). Di samping itu, JWMI adalah sebahagian daripada Strayer University yang diakreditasi secara serantau oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi Negara Tengah (MSCHE) (3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. 267.284.5000), yang merupakan salah satu daripada enam badan pentauliahan serantau di Amerika Syarikat. Suruhanjaya adalah agensi pentauliahan institusi yang diiktiraf oleh Setiausaha Pendidikan AS dan Majlis Akreditasi Pengajian Tinggi.

Kedudukan

Jack Welch Management Institute diiktiraf sebagai program MBA terkemuka oleh saluran media yang disegani. Pencapaian ini mempamerkan JWMI untuk kecemerlangan.

Perangkaan

Profil Kelas JWMI

Peluang untuk belajar daripada rakan-rakan pelajar adalah sebahagian daripada mana-mana program MBA.

JWMI mempunyai populasi pelajar yang pelbagai di seluruh dunia yang menyukai perniagaan dan ingin berkembang sebagai pemimpin. Dalam persekitaran dalam talian kami, anda mempunyai peluang unik untuk berkongsi idea dengan eksekutif, pengurus pasukan, usahawan dan penyumbang individu merentas banyak industri dan geografi, dan dalam pelbagai peringkat kerjaya mereka.

 • 1,900+ pelajar mendaftar dan 2,400+ alumni
 • Matrikulasi dari 47 negeri dan 68 negara
 • 51% Perempuan, 49% Lelaki
 • Purata Umur: 40
 • Purata Tahun Pengalaman: 15
 • 18% Antarabangsa

Sumber: JWMI pada Musim Sejuk 2021

Mereka bekerja di beberapa syarikat terbaik

 • Amazon
 • Microsoft
 • Fedex
 • Coca Cola
 • Nielsen
 • Medtronic
 • Wells Fargo
 • Verizon

  Biasiswa dan Pembiayaan

  Cara untuk Membayar MBA Anda

  Bantuan Tuisyen

  Banyak syarikat menawarkan bantuan tuisyen atau pembayaran balik untuk membantu membayar pendidikan MBA anda.

  Bantuan kewangan

  Terdapat beberapa geran dan pinjaman yang tersedia untuk pelajar yang layak melalui bantuan kewangan persekutuan.

  biasiswa

  JWMI menawarkan biasiswa antara $1,000 hingga $23,100. Sebagai tambahan kepada syarat di bawah, pelajar mesti memenuhi syarat kelayakan dan kemasukan lain.

  Biasiswa Dekan:

  Terbuka kepada penduduk Amerika Syarikat dengan IPK sarjana muda 3.25 atau ke atas yang telah mengambil GMAT atau GRE dalam tempoh lima tahun yang lalu dan masing-masing memperoleh 530 atau lebih tinggi atau 310 atau lebih tinggi.

  Biasiswa Kepimpinan Antarabangsa:

  Terbuka kepada penduduk bukan AS yang memenuhi syarat kelayakan terpilih tertentu.

  Biasiswa John F. Welch:

  Tersedia kepada pelajar yang memenuhi sekurang-kurangnya satu daripada kriteria berikut:

  • 7+ tahun pengalaman pengurusan
  • Memperoleh IPK sarjana muda 3.25 atau ke atas
  • Telah menamatkan Ijazah Sarjana sebelum ini
  • Lulusan Universiti Strayer

  Biasiswa Veteran:

  Terbuka kepada semua veteran AS yang berkelayakan. Biasiswa ini digunakan sebelum sebarang faedah pendidikan VA digunakan.

  Biasiswa lain:

  Sila tanya dengan pegawai kemasukan tentang biasiswa lain yang mungkin berkenaan.

  Testimoni Pelajar

  Lokasi

  Lokasi
  • Herndon

   2303 Dulles Station Blvd, 20171, Herndon

   • twitter
   • facebook
   • youtube
   • instagram

  Soalan