Keystone logo
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs Sarjana Seni dalam Pengajian Muzium
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Sarjana Seni dalam Pengajian Muzium

Online USA

1 Years

Inggeris

Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

The Johns Hopkins MA dalam Kajian Muzium menawarkan perspektif teori dan amalan muzium dalam persekitaran teknologi, sosial dan politik yang berubah. Diperhatikan profesional muzium semasa dan masa depan, ia menekankan peranan kritikal teknologi di muzium hari ini. Ia juga mengkaji model pendidikan, pameran, dan strategi baru sambil meneroka peranan muzium sebagai agen perubahan sosial.


Kami mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia yang berminat dalam semua jenis muzium termasuk sejarah, teknologi, sains, seni, topik khas atau muzium bertemakan, tapak bersejarah, taman negara dan zoo serta mereka yang berminat untuk pameran untuk syarikat, agensi kerajaan dan organisasi swasta .


Anda juga akan mempunyai akses ke perjalanan lapangan maya yang inovatif dan sumber-sumber global dari pelbagai muzium yang dibawa bersama dalam cara yang baru dan menarik.


Biro Statistik Buruh menganggarkan peluang kerjaya berkembang 16 peratus dari 2010 hingga 2020, yang dicetuskan oleh peningkatan minat awam dalam sains, seni, dan sejarah. Akan ada persaingan yang kuat untuk jawatan terbuka, dan gelar sarjana menawarkan kelebihan yang signifikan.


Pelajar mesti melengkapkan semua kerja akademik dalam ijazah sarjana atau program sijil dalam tempoh lima tahun.

Tempoh lima tahun dikira dari permulaan kursus pertama yang mengira ke tahap (termasuk masa yang digunakan untuk pendaftaran berterusan). Pendaftaran berterusan tidak berhenti atau memanjangkan keperluan batasan masa. Had masa ini termasuk mana-mana kursus yang diambil di sekolah / bahagian Johns Hopkins lain yang telah diluluskan untuk mengira ke tahap ijazah atau sijil. Sekiranya perlu, pelajar boleh meminta dari jawatankuasa program mereka lanjutan masa untuk menyelesaikan program mereka melebihi had lima tahun.

Jika lanjutan diberikan, ia akan dikomunikasikan dalam surat, dan had lima tahun meningkat mengikut masa yang dimasukkan dalam lanjutan. Lanjutan boleh diberikan semester sehingga satu tahun penuh, dan dalam keadaan yang jarang berlaku selama dua tahun.

Mengenai Sekolah

Soalan