Keystone logo
Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

pengenalan

Dalam 145 tahun, kita tidak tersasar dari visi itu. Ini masih merupakan destinasi bagi para cendekiawan yang cemerlang, bercita-cita tinggi dan pemimpin dunia dalam pengajaran dan penyelidikan. Profesor terkenal membimbing pelajar dalam seni dan muzik, kemanusiaan, sains sosial dan semula jadi, kejuruteraan, kajian antarabangsa, pendidikan, perniagaan, dan profesion kesihatan. Anggota fakulti yang sama, bersama rakan-rakan mereka di Makmal Fizik Gunaan universiti, telah menjadikan kami pemimpin negara dalam pembiayaan penyelidikan dan pembangunan persekutuan setiap tahun sejak tahun 1979.

Itulah perbezaan yang tepat untuk universiti penyelidikan pertama di Amerika, tempat yang telah merevolusikan pendidikan tinggi di AS dan terus membawa pengetahuan dan penemuan ke dunia.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi
  • Baltimore, Amerika Syarikat

Soalan