Keystone logo
John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

pengenalan

John Jay Online adalah tempat untuk menyambung ke program ijazah, sijil, dan pengembangan profesional di John Jay College dari mana sahaja di dunia. Sekiranya anda berminat untuk melanjutkan pendidikan atau memajukan kerjaya, kami mempunyai program dalam talian yang dapat memenuhi keperluan dan minat anda. Kami memahami bahawa kembali ke sekolah adalah keputusan utama dan kembali ke sekolah "dalam talian" mungkin juga baru bagi anda. Anggota pasukan John Jay Online akan sentiasa ada melalui telefon atau e-mel untuk membantu anda membuat keputusan. Kami akan hadir untuk anda menjawab soalan anda dan membimbing anda melalui proses permohonan dan seterusnya.

Sama ada anda mengejar ijazah atau ingin memajukan kerjaya anda melalui pengajian profesional, pertimbangkan program yang ditawarkan di John Jay Online. Reputasi teladan kami dalam keadilan jenayah, pentadbiran awam, pengurusan keselamatan, keamanan tanah air, psikologi penyiasatan, kepolisian moden, dan kepemimpinan penguatkuasaan undang-undang akan memberi anda pendidikan yang mutakhir, pintar, dan menarik. Perkhidmatan sokongan pelajar dan pasukan sokongan pendaftaran kami, bersama dengan tuisyen kami yang berpatutan, akan memberi anda peluang untuk belajar di institusi keadilan sosial yang terbaik. Melakukan perubahan. Dapatkan ijazah dari John Jay College of Criminal Justice dari City University of New York dan jadilah antara rangkaian alumni global yang mempunyai lebih daripada 60,000 lulusan John Jay College yang bekerja untuk keadilan.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • New York

    West 59th Street,524, 10019, New York

    Soalan