Keystone logo
IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

pengenalan

Apa yang kita lakukan secara berbeza

Universiti Sains Gunaan Antarabangsa IU menyediakan program berkualiti untuk ijazah Sarjana Muda, Sarjana dan MBA dengan pendekatan baharu. Kami telah menubuhkan kampus untuk pelajar yang ingin menamatkan pengajian mereka di tapak tetapi juga menawarkan program penuh kami dalam talian untuk pembelajaran jarak jauh. Perkembangan terbaharu dalam cerita kami: Pelajar yang layak boleh menggabungkan kedua-dua pengajian dalam talian dan dalam kampus serta bertukar antara keduanya. Dengan cara ini, kami membolehkan pelajar berkembang pada tahap peribadi dan profesional serta membantu memajukan kerjaya mereka melalui pengajian fleksibel yang berorientasikan masa depan.

Pengalaman dengan IU International daripada IU di Vimeo.

Misi kita

Apa yang mendorong kami, ialah apa yang mendorong anda: Kami mereka program dan kursus kami supaya fleksibel dan inovatif yang mungkin—tanpa mengorbankan kualiti. Kami menyampaikan kepakaran pakar dan bahan pembelajaran yang inovatif serta memberi tumpuan kepada perkhidmatan pelajar yang cemerlang dan nasihat profesional. Program kami dicirikan oleh pemindahan pengetahuan khusus subjek dan kemahiran insaniah yang berkesan untuk menyediakan graduan untuk dunia perniagaan antarabangsa.

IU: Ditujukan kepada permintaan pasaran global

Belajar di IU membolehkan kerjaya dalam persekitaran global dan kami mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia. Kami menyediakan anda untuk kerjaya antarabangsa anda dengan kandungan pendidikan yang relevan di peringkat antarabangsa dan memberi perhatian yang teliti untuk menyediakan anda dengan perspektif antarabangsa untuk kedua-dua modul pengurusan am dan kandungan khusus subjek. Kami memberikan pemikiran antarabangsa kami dalam semua yang kami lakukan untuk menyediakan generasi profesional akan datang untuk perniagaan global.

94% daripada graduan kami mendapat pekerjaan dalam tempoh tiga bulan pertama tamat pengajian dan, selepas dua tahun, purata 80% mempunyai tanggungjawab pengurusan. Keputusan cemerlang ini adalah berdasarkan fakta bahawa, sebagai tambahan kepada kepakaran profesional pengajaran, kami memberi tumpuan kepada melatih kecekapan sosial dan antara budaya. IU berbangga dengan graduannya dan kerjaya mengagumkan yang telah mereka bina.

  • Bertauliah dan diiktiraf di seluruh dunia: Tingkatkan kerjaya anda dengan ijazah Eropah
  • Ijazah mampu milik: Dapatkan biasiswa sehingga 75%
  • Pilihan pembayaran yang fleksibel: Tanpa tekanan dan mudah!

Dua Darjah, Gandakan Kelebihan

IU International University of Applied Sciences (IU) telah bekerjasama dengan London South Bank University untuk memberi anda peluang untuk mendapatkan ijazah anda disahkan oleh dua institusi. Apabila anda memilih pilihan ini, anda akan lulus dari IU dengan ijazah Jerman dan ijazah British, memberikan anda rangsangan kerjaya yang besar! Peluang ini datang tanpa kursus pengajian tambahan atau melancong.

Webinar dan Soal Jawab Percuma

Webinar: Belajar Dalam Talian dengan IU 3:00 PTG - 3:45 PTG (CEST)

Kedudukan

Akreditasi & Kedudukan

Bertauliah.

Universiti Sains Gunaan Antarabangsa IU telah menerima akreditasi sistem daripada EQAR, FIBAA, Majlis Akreditasi Jerman, Majlis Sains dan Kemanusiaan Jerman, dan WES Kanada. Ini bermakna kursus, fakulti dan bahan pengajaran mereka semuanya sepadan dengan piawaian ketat yang telah ditetapkan untuk mereka dan mereka kini boleh mengakreditasi program mereka sendiri.

Cambridge Assessment Pendidikan Antarabangsa / Pengajian Diploma Sekolah Menengah Pathway .

IU ialah rakan kongsi universiti dalam talian pertama bagi diploma sekolah menengah Cambridge International Pathway . Dengan bekerja dengan Cambridge, IU menawarkan pelajar peluang istimewa untuk menamatkan diploma sekolah tinggi mereka sambil belajar untuk ijazah sarjana muda. Memandangkan mereka diperlukan untuk ijazah sarjana muda anda, kursus diploma sekolah tinggi ini adalah percuma. Kajian Pathway ialah kursus 12 bulan yang unik dengan beban kerja 150 jam yang anda ambil bersama kursus sarjana muda anda. Pathway diakhiri dengan peperiksaan yang boleh diambil semula dalam bilangan kali yang tidak terhingga.

Pemenang Anugerah.

Dalam ranking CHE semasa (2020-2022), IU mengungguli bidang Pentadbiran Perniagaan dalam kategori "Syarat Pengajian Am," "Hubungi Pensyarah," "Program Pengajian Ditawarkan," "Peperiksaan," "Organisasi Pengajian" dan "Praktikal. Orientasi," memenangi sejumlah enam daripada 25 kategori dan mencapai lebih banyak kedudukan kategori teratas daripada mana-mana lebih daripada 300 institusi. IU menerima penarafan 5 bintang untuk pembelajaran dalam talian dan skor 99 daripada 100 dalam QS, Quacquarelli Symonds, Stars Report, menjadikannya universiti Jerman pertama yang menerima penarafan sedemikian. Ia juga diberikan Mohor Premium FIBAA untuk Kecemerlangan Digital dan telah cemerlang dalam 15 daripada 23 kriteria, termasuk kategori seperti Orientasi Masa Depan, Pengurusan Pengetahuan, Jaminan Kualiti Pengajaran dan mengekalkan penarafan untuk lima tahun akan datang. Ia adalah satu-satunya penyedia latihan yang mendapat Anugerah Perkhidmatan DtGV 2022 daripada Persatuan Pengajian Pengguna Jerman memandangkan ia mempunyai kakitangan akademik yang berdedikasi dan jurulatih pengajian terlatih yang memastikan pelajar disokong sepanjang pengajian mereka.

Bersambung.

IU ialah ahli Persatuan Graduan Perniagaan, Konsortium Pembelajaran Dalam Talian, AASCB, dan Gabungan Pendidikan Global UNESCO. Keahlian ini memberi mereka sambungan kepada institusi, syarikat, dan NGO lain serta program ijazah peringkat tinggi dan kursus pembangunan pembelajaran sepanjang hayat. Dengan memanfaatkan teknologi canggih, IU membantu pelajar yang memerlukan untuk meneruskan pendidikan mereka dan meneruskan pembelajaran sepanjang hayat.

Lokasi

  • Bad Honnef, Jerman

Soalan