Keystone logo
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

pengenalan

Mengapa memilih IU Online?

Di IU International University of Applied Sciences, Universiti terbesar di Jerman, anda akan menemui pelbagai program ijazah dalam talian, untuk pelajar Sarjana Muda, Sarjana atau MBA. Dengan lebih sedekad pengalaman pengajian dalam talian, IU menawarkan kampus dalam talian yang unik dan sistem sokongan, bersama dengan tenaga pengajar yang cemerlang, semuanya bekerjasama untuk menawarkan pengalaman pembelajaran berkualiti tinggi kepada anda – dengan fleksibiliti maksimum, sepenuhnya dalam talian.

Kenyataan misi IU Online

Misi kita? kejayaan anda. Program pengajian kami dibina mengikut jadual dan minat anda, dengan pelbagai pengkhususan yang membolehkan anda mengembangkan kemahiran yang sepadan dengan matlamat anda. Tenaga pengajar dan bahan pembelajaran kami adalah berkualiti tinggi, dengan tumpuan untuk melengkapkan anda dengan semua alat yang anda perlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam dunia perniagaan antarabangsa. Kami menawarkan rangkaian sokongan yang menawarkan sebarang bantuan yang anda perlukan, setiap langkah. Dan kami melakukan semua ini supaya anda boleh membina kerjaya yang paling sesuai dengan anda.

Bina kerjaya antarabangsa anda dengan ijazah IU

Sertai lebih 60,000 pelajar dari lebih 110 negara, dan belajar dalam persekitaran yang benar-benar global dan berfikiran antarabangsa. Dengan ijazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa daripada IU, anda akan mengambil langkah pertama ke arah membangunkan kerjaya antarabangsa yang berjaya dan memperoleh semua alat dan pengetahuan untuk membantu anda menjadi profesional global terkemuka dalam bidang pilihan anda.

94% daripada graduan kami mendapat pekerjaan dalam tempoh tiga bulan selepas tamat pengajian dari IU; dalam dua tahun, 80% daripada graduan kami dinaikkan pangkat kepada peranan pengurusan. Nombor ini memberitahu anda bahawa di IU, kami memberi anda bukan sahaja pengetahuan teori yang anda perlukan tetapi juga kemahiran interpersonal yang akan membantu anda cemerlang. Kejayaan alumni kami adalah kejayaan IU.

Fakta Utama

 • Mula belajar bila-bila masa anda mahu: tidak perlu menunggu satu semester untuk bermula.
 • Belajar 100% dalam talian, dari mana sahaja anda berada.
 • Ambil peperiksaan anda apabila anda bersedia. 24/7, 365 hari setahun, dari mana-mana sahaja di dunia.
 • Belajar dalam talian tidak bermakna belajar sendiri: rakan pelajar, tutor, profesor dan penasihat pelajar anda tersedia pada bila-bila masa, untuk sebarang pertanyaan atau nasihat yang anda perlukan.
 • Dengan lebih 10 tahun pengalaman pengajian dalam talian, program di IU direka untuk memenuhi keperluan anda dan membantu anda berjaya.
 • Sertai lebih 100,000+ pelajar di lebih 153 negara, dan belajar dalam persekitaran yang benar-benar antarabangsa.
 • Bina rangkaian antarabangsa anda dari langkah pertama, dan letakkan diri anda untuk kejayaan pada skala global.
 • Di IU, matlamat kami adalah untuk memberi anda alat yang anda perlukan untuk membina kerjaya yang berjaya. Sebab itu 94% graduan kami mendapat pekerjaan dalam tempoh 3 bulan selepas tamat pengajian.
 • Ijazah kami diiktiraf dan diakreditasi secara global, memberikan anda peluang yang lebih baik untuk berjaya dalam pasaran kerja antarabangsa.
 • Kami menawarkan pilihan pembayaran yang fleksibel, untuk disesuaikan dengan setiap pelajar. Anda boleh membayar pengajian anda setiap bulan, atau setiap tahun.
 • Dapatkan ijazah dalam profesion dalam permintaan, dan kembangkan semua kemahiran yang anda perlukan untuk menjamin masa depan profesional anda.

Tingkatkan kerjaya anda, dapatkan dwi ijazah

Dengan landasan dwi-ijazah IU dan LSBU (London South Bank University), anda mendapat peluang unik - untuk menamatkan pengajian dengan kedua-dua sijil tamat pengajian Jerman dan British, tanpa sebarang keperluan akademik tambahan. Program pengajian di IU dan di LSBU diselaraskan dan oleh itu setara antara satu sama lain.

158151_lsbu-small.jpg

Mulakan pengajian anda di IU, mohon sijil British anda* dan anda secara automatik akan dianugerahkan ijazah daripada LSBU selepas tamat pengajian anda jika semua keperluan pengajian anda telah dipenuhi dengan jayanya.

Hantarkan borang permohonan anda, hubungi Pasukan Penasihat Pelajar kami, dan terima sijil tamat pengajian British anda selepas anda berjaya menamatkan pengajian dari IU.

Akreditasi & Kedudukan

IU International University of Applied Sciences diiktiraf oleh Majlis Sains sebagai universiti swasta, dan semua program pengajian serta ijazah yang kami tawarkan pada masa ini diiktiraf oleh FIBBA atau Majlis Akreditasi. Di samping itu, kami telah dianugerahkan beberapa meterai kecemerlangan dan kecemerlangan, dan dinilai sebagai penyedia perkhidmatan yang cemerlang oleh beberapa badan penarafan luar. Anda boleh melihat senarai kedudukan dan anugerah kami di sini.

Webinar dan Soal Jawab Percuma

Webinar: Belajar Dalam Talian dengan IU 6:00 petang - 7:00 malam (CEST)

Biasiswa dan Pembiayaan

Jimat sehingga 50 % dan dapatkan iPad percuma – Kerana anda layak mendapat kerjaya impian anda!

Mendaftar program pengajian dalam talian bertauliah dan jimat sehingga 50% untuk yuran pengajian anda. Dengan kampus pengajian dalam talian sepenuhnya dan alatan pembelajaran digital, kami menawarkan pendidikan berkualiti tinggi yang mampu dimiliki oleh semua orang.

Kod kupon: MOTIVASI

 • Anda boleh mula pada bila-bila masa pada tahun 2022
 • Alamat di EU diperlukan untuk menerima iPad
 • Diskaun ini hanya tersedia untuk model kajian dalam talian. Untuk maklumat tentang diskaun myStudies, sila hubungi Pasukan Penasihat Kajian kami

Kedudukan

Akreditasi, Kedudukan dan Keahlian

Bertauliah.

Universiti Sains Gunaan Antarabangsa IU telah menerima akreditasi sistem daripada EQAR, FIBAA, Majlis Akreditasi Jerman, Majlis Sains dan Kemanusiaan Jerman, dan WES Kanada. Ini bermakna kursus, fakulti dan bahan pengajaran mereka semuanya sepadan dengan piawaian ketat yang telah ditetapkan untuk mereka dan mereka kini boleh mengakreditasi program mereka sendiri.

Cambridge Assessment Pendidikan Antarabangsa / Pengajian Diploma Sekolah Menengah Pathway .

IU ialah rakan kongsi universiti dalam talian pertama bagi diploma sekolah menengah Cambridge International Pathway . Dengan bekerja dengan Cambridge, IU menawarkan pelajar peluang istimewa untuk menamatkan diploma sekolah tinggi mereka sambil belajar untuk ijazah sarjana muda. Memandangkan mereka diperlukan untuk ijazah sarjana muda anda, kursus diploma sekolah tinggi ini adalah percuma. Kajian Pathway ialah kursus 12 bulan yang unik dengan beban kerja 150 jam yang anda ambil bersama kursus sarjana muda anda. Pathway diakhiri dengan peperiksaan yang boleh diambil semula dalam bilangan kali yang tidak terhingga.

Pemenang Anugerah.

Dalam ranking CHE semasa (2020-2022), IU mengungguli bidang Pentadbiran Perniagaan dalam kategori "Syarat Pengajian Am," "Hubungi Pensyarah," "Program Pengajian Ditawarkan," "Peperiksaan," "Organisasi Pengajian" dan "Praktikal. Orientasi," memenangi sejumlah enam daripada 25 kategori dan mencapai lebih banyak kedudukan kategori teratas daripada mana-mana lebih daripada 300 institusi. IU menerima penarafan 5 bintang untuk pembelajaran dalam talian dan skor 99 daripada 100 dalam QS, Quacquarelli Symonds, Stars Report, menjadikannya universiti Jerman pertama yang menerima penarafan sedemikian. Ia juga diberikan Mohor Premium FIBAA untuk Kecemerlangan Digital dan telah cemerlang dalam 15 daripada 23 kriteria, termasuk kategori seperti Orientasi Masa Depan, Pengurusan Pengetahuan, Jaminan Kualiti Pengajaran dan mengekalkan penarafan untuk lima tahun akan datang. Ia adalah satu-satunya penyedia latihan yang mendapat Anugerah Perkhidmatan DtGV 2022 daripada Persatuan Pengajian Pengguna Jerman memandangkan ia mempunyai kakitangan akademik yang berdedikasi dan jurulatih pengajian terlatih yang memastikan pelajar disokong sepanjang pengajian mereka.

Bersambung.

IU ialah ahli Persatuan Graduan Perniagaan, Konsortium Pembelajaran Dalam Talian, AASCB, dan Gabungan Pendidikan Global UNESCO. Keahlian ini memberi mereka sambungan kepada institusi, syarikat, dan NGO lain serta program ijazah peringkat tinggi dan kursus pembangunan pembelajaran sepanjang hayat. Dengan memanfaatkan teknologi canggih, IU membantu pelajar yang memerlukan untuk meneruskan pendidikan mereka dan meneruskan pembelajaran sepanjang hayat.

Lokasi

Lokasi
 • Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

Soalan