Keystone logo
ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

pengenalan

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona adalah sebuah institusi pendidikan khusus dalam program pembelajaran jarak jauh. Watak multidisiplin, mengajar latihan pascasiswazah dalam pelbagai disiplin dalam bidang seperti perniagaan, pendidikan, psikologi, undang-undang dan sukan, antara lain, menjadi rujukan di pusat latihan dalam talian bahasa Sepanyol. Sedar mengenai trend sosial dan pasaran terkini, ISEB termasuk dalam kebanyakan kandungan latihannya kandungan Perwatakan Emosi, Kejurulatihan, NLP dan Tanggungjawab Sosial Korporat sehingga para profesional masa depan dapat mengembangkan potensi penuh mereka dari sudut pandang sosial yang bertanggungjawab.

Dengan kaedah yang benar-benar fleksibel, pelajar boleh memilih tarikh mula program latihan mereka dan bersama-sama dengan tutor mereka yang ditugaskan, mereka bentuk pelan kajian peribadi supaya mereka boleh belajar dengan kadar mereka sendiri, dengan itu dapat menggabungkan kajian mereka dengan kehidupan kerja. Di samping itu, terima kasih kepada kaedah 24/365 kami, pelajar akan sentiasa mempunyai tutor yang tersedia 7 hari seminggu, 24 jam sehari, 365 hari setahun.

ISEB adalah pusat rasmi yang berkaitan dengan Universiti Isabel I, salah satu daripada universiti Sepanyol yang paling penting dalam latihan jarak jauh, yang diproyeksikan dalam Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah dan yang memberi kredit ECTS (Sistem Pemindahan Kredit Eropah) dalam semua program latihan , dengan itu menjamin kualiti dan homogenitasnya.

Diposisikan sebagai salah satu institusi pendidikan jarak jauh yang terbaik, ISEB menduduki tempat keempat di pusat latihan menurut Majalah Kewangan dan baru-baru ini menerima sijil EFQM untuk kualiti pengajiannya.

Semua program pendidikan sekolah disertai dengan Program Bahasa Inggeris ISEB, kursus Bahasa Inggeris pilihan dan percuma yang akan membolehkan pelajar memperoleh kemahiran linguistik yang diperlukan untuk berkembang di arena antarabangsa.

Selepas tamat pengajian Program Sarjana, Pasca Siswazah dan Pembangunan Eksekutif kami, pelajar akan menerima ijazah berganda yang dikeluarkan oleh ISEB yang disahkan dan diperakui oleh Universiti Isabel I:

  • Program Ijazah Sarjana, Pascasiswazah atau Eksekutif
  • Program Bahasa Inggeris ISEB

Untuk memudahkan prosedur pentadbiran, semua pelajar bukan EU boleh memohon untuk Helios Apostille dalam semua ijazah yang diterima, memberikan kesahihan antarabangsa pengajian mereka.

Lokasi

  • Barcelona

    Avinguda Diagonal,177, 08018, Barcelona

Soalan