Keystone logo
ISCTE Executive Education

ISCTE Executive Education

ISCTE Executive Education

pengenalan

Setelah menjadi Sekolah Perniagaan yang pertama untuk melatih eksekutif, yang berkaitan dengan universiti, dilahirkan di Portugal adalah fakta sejak tahun 1988. Fakta dibina, antara lain, oleh tokoh Eduardo Gomes Cardoso yang tidak dapat dihindari.

Menjadi yang pertama yang diwujudkan akan meningkatkan tanggungjawab. Tetapi juga pengalaman.

Menjadi yang pertama dibuat akan menambah sejarah kita. Dan dengannya, dan dengan pengalaman, kita berusaha untuk mencipta masa depan. Kami bukan yang pertama sekali. Tiada sekolah. Tetapi kami percaya bahawa kami adalah yang pertama dalam cara membuat tunggal dan dalam beberapa bidang pengetahuan. Kami adalah yang pertama dalam cara kami merancang program bersama dan bagaimana kami berkaitan dengan syarikat dan peserta kami dan dengan itu menyampaikan. Kami adalah yang pertama untuk berhubung dengan asas perniagaan sebenar yang besar. Kami sememangnya yang pertama di sisi aplikasi yang mencirikan kita. Dan ia adalah sampingan aplikasi yang menjadikan kami melanggan Pembelajaran Nyata Real-Life.

Matlamat Berani Besar Hairy (BHAG)

Berada di barisan hadapan pendidikan eksekutif ketika datang ke penyelesaian kehidupan sebenar.

Apa yang tersirat di sini adalah fokus yang jelas untuk menyediakan penyelesaian praktikal dan penerapan kepada masalah perniagaan yang sebenar. Ini mestilah menjadi matlamat utama organisasi kita, keutamaan kolektif yang menyatukan kita semua dalam satu objektif yang sama. Kami diwajibkan untuk menyediakan lebih daripada satu perkhidmatan untuk "menyediakan penyelesaian perniagaan sebenar". Ia adalah moto kami. Kita hidup dan mati untuk itu.

Brooke Cagle / Unsplash

129352_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Tujuan

Memberi makan bakat dan pembangunan peribadi

Kami menerima pemula dan membantu perkembangan peribadi mereka untuk membawa yang terbaik. Kami melakukan ini secara sejajar dengan objektif perniagaan dan sosial.

Menggalakkan pertumbuhan organisasi

Kami melengkapkan orang dengan pengetahuan terkini, diperkenalkan dan diterapkan, yang membawa kepada penambahbaikan sistematik pelbagai petunjuk perniagaan.

Meningkatkan kebahagiaan dan rasa pencapaian

Kami percaya bahawa "orang itu" berada di tengah-tengah organisasi dan, oleh itu, hati perkara itu dan tujuan latihan adalah untuk menjadikan mereka bahagia dan terpenuhi.

KAMI

 • Kami setia kepada warisan kami.
 • Kami bersikap integriti.
 • Kami komited untuk mencapai kecemerlangan.
 • Kami berhasrat untuk terus memperbaiki.
 • Kami berminat dengan kami.
 • Kami menghormati individu.
 • Kami menggalakkan hubungan yang berlangsung seumur hidup.
 • Kami menggalakkan inovasi.
 • Kami mengedarkan pengetahuan yang diterapkan dengan pihak berkepentingan.
 • Kami meraikan bersama.

Lokasi

 • Lisbon

  INDEG ISCTE Executive Education, Avenida Professor Aníbal Bettencourt, , Lisbon

Soalan