Keystone logo
International Foundation Program at University of Kent

International Foundation Program at University of Kent

International Foundation Program at University of Kent

pengenalan

Apabila anda memilih untuk belajar di University of Kent, anda memilih pengenalan yang sempurna untuk belajar di UK. Kami adalah universiti yang diiktiraf di peringkat global dengan komuniti yang pelbagai, kreatif dan inklusif di mana anda akan sesuai dengannya.

Dalam pengajian anda, anda akan mendapat inspirasi serta dicabar oleh pensyarah kami yang berbakat dan berkelayakan tinggi. Kami menyediakan kerjaya yang cemerlang dan sokongan kebolehpasaran dan peluang untuk membantu anda mengubah pembelajaran anda menjadi masa depan yang berjaya. Di Kent, tidak kira sejauh mana anda telah pergi, tiada had untuk sejauh mana anda boleh pergi.

Siapa kita

Kami adalah universiti yang diiktiraf di peringkat global dan berfokus di peringkat antarabangsa. Kami membawa kepelbagaian dan kekuatan kepada komuniti pelajar kami, menghasilkan graduan yang didorong, bercita-cita tinggi dan mempunyai pekerjaan yang tinggi.

Kampus Canterbury kami terletak di atas tanah taman seluas 300 ekar manakala kampus Medway kami terletak di bekas pangkalan tentera laut yang bersejarah. Kedua-dua kampus kami mempunyai rangkaian pengangkutan yang sangat baik dengan London hanya 50 minit perjalanan melalui kereta api berkelajuan tinggi.

Nilai kami

Kami mempunyai nilai teras sekitar kepelbagaian, kebebasan bersuara dan perayaan perbezaan. Fokus kami adalah pada penyelidikan dan inovasi yang menambah kepada masyarakat; pendidikan tertumpu kepada keperluan individu; perkongsian dengan organisasi industri; teknologi digital yang menangani cabaran global; dan kesaksamaan, kepelbagaian dan keterangkuman.

Kami melihat ke luar; kita menerima perubahan dan bersedia melakukan perkara secara berbeza dan melihat perkara secara berbeza.

Lokasi

  • Canterbury, United Kingdom

  • Boulevard Louis Schmidt,2a, 1040, Etterbeek

  • Central Avenue, ME4 4AG, Gillingham

  • Rue de Chevreuse,4, 75006, Île-de-France

Soalan