Keystone logo
International Business Academy

International Business Academy

International Business Academy

pengenalan

Mengenai IBA

IBA International Business Academy membangun dan menyampaikan program pendidikan tinggi yang bekerja di dunia nyata. Kami adalah salah satu daripada akademi perniagaan yang berorientasikan di peringkat antarabangsa, dengan lebih daripada 85 institusi rakan kongsi di luar negara di seluruh dunia.

Fakta

IBA mempunyai:

  • 1.430 pelajar sepenuh masa
  • 3.200 pelajar sambilan

Kami menawarkan

IBA menawarkan program pendidikan tinggi di AP, Sarjana Profesional, dan peringkat Sarjana, dalam bidang seperti kewangan, jualan, pemasaran, komunikasi, teknologi dan web, pengeluaran dan pengurusan, antara lain.

Di samping itu, kami menawarkan pelbagai pendidikan lanjut dan kursus pendek kepada orang-orang perniagaan yang memerlukan peningkatan keahlian mereka, bersama-sama dengan kursus 6-minggu untuk pencari kerja dalam pelbagai bidang.

Pendidikan yang berfungsi

Di IBA, kami bersemangat untuk membangun dan menyampaikan program pendidikan yang bekerja di dunia nyata, mewujudkan nilai untuk kedua-dua syarikat dan orang.

Di dalam program ini, kami menggabungkan teori dengan kemahiran praktikal, berdasarkan kes-kes dan projek-projek, dengan kerjasama dunia perniagaan - dengan latihan magang sebagai piawaian, atau berdasarkan sekitar hari kerja biasa pelajar dalam sebuah syarikat.

IBA juga memberi tumpuan kepada penyelidikan, inovasi, dan pembangunan, dengan kerjasama pelbagai syarikat dan institusi rakan kongsi, di Denmark serta di luar negara.

122329_fac.jpg

Bangunan baru yang moden ini terletak di tepi sungai yang menawarkan pelajar persekitaran pengajian yang hebat.

Rakan kongsi

IBA bekerja dengan lebih daripada 85 universiti dan institusi di seluruh dunia, dari negara luar atau jauh seperti China, Korea Selatan, Brazil, dan Amerika, ke negara-negara Eropah seperti England, Perancis, Sepanyol, dan Romania.

Kami adalah ahli aktif Rangkaian Sekolah Perniagaan Antarabangsa (NIBS). Lawatan belajar, pertukaran pelajar dan pekerja, serta persidangan dan projek pembangunan, semuanya teratur melalui rangkaian rakan kongsi antarabangsa ini. Pelajar IBA turut mengambil bahagian dalam pertandingan kes antarabangsa.

Program Sarjana IBA diiktiraf oleh Universiti Leeds Beckett dan Universiti Coventry. Banyak universiti rakan kongsi antarabangsa kami juga menawarkan akses langsung kepada pelajar IBA kepada program pendidikan tinggi mereka.

IBA mempunyai Piagam Erasmus. Pelajar individu dari institusi rakan kongsi kami dialu-alukan di sini sebagai pelajar pertukaran, sama seperti pelajar Denmark kami mempunyai banyak peluang untuk memasukkan perjalanan luar negeri sebagai sebahagian daripada pengajian mereka.

122330_fac2.jpg

IBA dalam nombor

Jumlah IBA mempunyai sekitar 4,700 pelajar setiap tahun - diwakili oleh 1,500 pelajar sepenuh masa, dan 3,200 pelajar dalam kursus pembangunan profesional.

Pelajar datang dari Denmark dan luar negara, membentuk asas persekitaran pelajar yang menarik, menarik dan antarabangsa.

Pekerja

IBA mempunyai sekitar 120 kakitangan tetap dan 80 guru dan pensyarah bebas.

Lokasi

  • Kolding

    Havneparken 1, 6000, Kolding

Soalan