Keystone logo
Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

pengenalan

Kami adalah pergerakan untuk mewujudkan pendidikan reka bentuk Peringkat Ivy yang boleh diakses dan berpatutan

MENGENAI Interaction Design Foundation

Kami adalah inisiatif bukan keuntungan bebas dengan matlamat yang mirip paradoks-untuk meningkatkan tahap pendidikan reka bentuk global kepada standard Ivy League, sementara pada masa yang sama mengurangkan kos serendah yang kita mungkin dapat mengambilnya. Jadi, kita demokrasi pembelajaran dengan menyediakan bahan kurikulum terkemuka, dan kami bertujuan untuk menyeimbangkan keseimbangan sempurna antara keterampilan akademik dan praktikal.

Ditubuhkan pada tahun 2002 di Denmark, kami telah diilhamkan oleh sistem pendidikan Scandinavia untuk mewujudkan pendidikan berkualiti rendah dan berkualiti tinggi untuk mengubah cara orang mempelajari sains, seni dan selok-belok reka bentuk. Sejak tahun 2002, kami telah membina platform kerjasama dan pendidikan yang mampan, dan telah mengembangkan komuniti global kami untuk mencapai 454 kumpulan tempatan di 90 negara.

Kami terus bekerjasama dengan universiti dan syarikat terkemuka, seperti Stanford, Cambridge dan SAP Labs, serta pengarang terkenal seperti Clayton Christensen dan Don Norman, untuk berkongsi pengetahuan kami dengan lebih dari satu juta pereka setiap bulan.

BAGAIMANA KITA MENGUBAH PENDIDIKAN REKA BENTUK

Pendidikan dan Pembangunan Profesional

Kami menawarkan perpustakaan buku yang berkaitan dengan reka bentuk yang unik dan luas dan kursus dalam talian yang diterapkan oleh pengajar yang komprehensif. Ahli-ahli juga memperoleh pengalaman secara langsung melalui penyertaan dalam projek-projek dan aktiviti reka bentuk kehidupan sebenar. Walau bagaimanapun, proses pendidikan berlaku di luar kursus juga: ahli-ahli belajar antara satu sama lain melalui forum perbincangan profesional, melalui pertemuan tempatan, dan dengan mengambil bahagian dalam acara reka bentuk global IDF.

Pembangunan Kemahiran Kepimpinan

Anggota IDF mendapat peluang untuk melatih dalam pelbagai peranan kepimpinan. Bergantung kepada keutamaan dan kebolehan mereka, mereka boleh membimbing perancang junior, menguruskan projek, sukarelawan untuk mengetuai komuniti tempatan, atau memainkan peranan global di IDF. Bagi mereka yang memerlukan kemahiran pembinaan yang terperinci dalam kerja mereka, kami menyediakan kursus latihan yang komprehensif untuk melatih profesion reka bentuk, bersama-sama dengan peluang untuk mengamalkan oleh jurulatih anggota IDF Design League.

Proses IDF melibatkan campuran faktor penilaian subjektif dan obyektif yang seimbang. Pengiktirafan akhir keahlian pengaku kursus di UX dianugerahkan berikutan penilaian yang teliti ke atas kecekapan orang itu oleh pengajar kursus, jurulatih peribadi, dan Lembaga IDF.

Sumbangan kepada Profesion

Pakar yang terbukti dalam bidang UX boleh menyumbang kepada kualiti pendidikan dan perkhidmatan profesional dengan membangunkan bahan latihan dan buku teks, atau dengan berkhidmat di Lembaga IDF. Kami juga menawarkan peluang penerbitan yang cemerlang dengan jangkauan segera kepada sasaran sasaran sejuta kita yang kuat.

Mempekerjakan dan Membangunkan Personel

Kami membantu syarikat, dari yang terkecil hingga yang terbesar seperti SAP dan Accenture, untuk membina pengalaman pelanggan yang hebat dengan cara yang paling tertentu. Keanggotaan IDF Syarikat membolehkan para pengurus syarikat untuk:

  • Akses komuniti pereka UX terbesar di dunia
  • Bina rekabentuk dan kepakaran penyelidikan UX di syarikat mereka dengan mengambil kursus yang diketuai oleh pengajar di rumah atau di tempat kerja-ini sepenuhnya mandiri untuk menampung jadual sibuk
  • Menyelesaikan masalah perniagaan sebenar dengan mendapatkan bantuan dari rangkaian profesional IDF dan jurulatih IDF di seluruh dunia
  • Menguruskan akaun keahlian dan korporat individu tanpa sebarang kerumitan atau perbelanjaan yang tidak diduga

Lokasi

  • Copenhagen

    Copenhagen, , Copenhagen

Soalan