Keystone logo
© Carrianna Field
Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

pengenalan

Institut Seni Visual adalah sebuah institusi swasta yang sejak 1994 telah didedikasikan untuk latihan khusus dalam bidang reka bentuk grafik, penciptaan multimedia, pembangunan komunikasi untuk grafik Web dan gerakan.

misi

Dalam latihan pelajar, matlamatnya adalah untuk menggabungkan pengetahuan teknikal dan konseptual tentang pelbagai bidang. Metodologi teoretikal praktikal membolehkan pelajar memajukan perkembangan latihan yang membolehkan untuk mengasimilasikan teori yang diajar sebelumnya, serta menganggap proses kerja profesional.

objektif

Objektif asas pusat ini ialah:

  1. Melatih pelajar dengan betul dengan kandungan dikemaskini dalam disiplin yang berkaitan dengan reka bentuk grafik, grafik gerakan dan untuk pembangunan komunikasi web.Melatih pelajar dengan cara membuat kerja profesional. Latihan kami berdasarkan kemajuan dalam pengetahuan bidang-bidang yang berlainan, melalui pelaksanaan melalui taklimat.

Menggalakkan kreativiti dan perkembangan kebolehan seni pelajar. Galakkan inisiatif peribadi dan sikap profesional yang inovatif.

Objektif ini dijalankan dalam pelbagai program latihan yang ditawarkan oleh pusat: Kerjaya dalam Seni Visual, Sarjana dalam Seni dan Komunikasi, Sarjana dalam Reka Bentuk Grafik atau Master dalam Multimedia dan Internet, serta dalam kursus profesional Reka Bentuk Grafik, Reka Bentuk Grafik Web, Fotografi Digital dan Fotografi, Reka Bentuk Reka Bentuk, Reka Bentuk Iklan, Reka Bentuk Editorial, Reka Bentuk Pembungkusan ...

Lokasi

  • Spain Online

    Spain Online, Sepanyol

Soalan