Keystone logo
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

pengenalan

Siapa kita

INISEG adalah Institut Pengajian Antarabangsa yang dilahirkan sebagai keperluan untuk menyampaikan kepada pelajar masa depan semua latihan, maklumat kajian, aktiviti dan peluang profesional yang dikembangkan di kawasan Keselamatan Global.

Institut ini diasaskan pada Januari 2017, di bawah arahan Manuel González Folgado, seorang profesional terkemuka di kawasan keselamatan, dengan kajian pengkhususan yang sangat penting dalam sektor ini, dan menjadi rujukan inovatif yang penting dalam sistem pendidikan dalam talian di Sepanyol, membuka kemungkinan untuk akses kepada latihan profesional selama lebih dari 18 tahun di pasaran dan saat ini memainkan peranan sebagai Presiden Yayasan Aucal dan Pengurus Besar Korporat Aucal Business School.

Atas sebab ini, dan kerana pentingnya menjangkau semua pengguna yang ingin berkembang dalam sektor ini, Aucal dan INISEG telah bergabung bersama untuk membuat

kemungkinan peluang ini untuk menawarkan kualiti terbaik dalam latihan, akses kepada aktiviti di kawasan, akses ke pusat dokumentasi lengkap sektor dan peluang untuk kesinambungan kajian di bidang Keselamatan.

Selepas 18 tahun menyediakan latihan dalam talian, Institut dibentuk untuk menyeberangi sempadan rantau ini dan menjadi rujukan sebenar sebagai institusi terkemuka dalam bidang Keselamatan Global, serta dalam analisis interdisipliner mengenai isu Pengajian Antarabangsa seperti Keganasan Antarabangsa, Keselamatan Siber Korporat, Kriminologi, Sejarah Ketenteraan dan Keselamatan Awam dan Swasta.

Yayasan Aucal

Yayasan Aucal adalah sebuah institusi pendidikan yang mempunyai karakter inovatif dan prihatin tentang evolusi teknologi baru yang digunakan untuk dunia akademik dan latihan. Sebagai hasil dari minat ini, projek Aucal yang dikenal di Spanyol sebagai sekolah perniagaan khusus dalam sektor Keamanan dilahirkan. menawarkan secara eksklusif semua kursus dalam talian, gabungan dan tatap muka yang ditawarkan oleh INISEG dalam pelbagai kursus, dan dari mana pelajar boleh mengakses biasiswa, faedah pembayaran, bonus dan promosi istimewa melalui sekolah perniagaan berprestij ini , kini terdapat lebih daripada 18 tahun yang lalu di pasaran pendidikan dalam talian di Sepanyol dan dengan lebih daripada 45,000 pelajar sudah terlatih dan berkelayakan.

Begitu juga, Yayasan Aucal berpartisipasi dalam projek luaran, di mana ia bertindak sebagai kolaborator.

misi

Misi kami adalah untuk melatih para profesional masa depan, menanggapi keperluan latihan atau pengkhususan yang tuntutan pasaran pada setiap masa untuk memperluaskan profil teknikal para profesional dan daya saing tenaga kerja mereka.

nilai

Kami mendasarkan aktiviti kami dalam inovasi, memupuk semangat keusahawanan. Kami bukan sahaja menghantar pengetahuan, tetapi kami juga ingin menanamkan kemahiran profesional pelajar kami supaya mereka dapat memanfaatkan mereka sebagai pakar.

Kualiti

Di INISEG kami percaya bahawa penting untuk mengajar konsep tetapi lebih banyak lagi seperti yang dipelajari. Oleh itu, kami menawarkan maklumat yang berkualiti berdasarkan aplikasi praktikal dan menjadi dinamik yang mungkin supaya pembelajaran adalah berkesan dan menghiburkan. .

Satu langkah seterusnya

INISEG mempunyai kolaborator penting lain yang memungkinkan misi pendidikan sebagai organisasi, mewujudkan salah satu pusat dokumentasi sejarah digital yang paling moden di kawasan Keselamatan yang akan membolehkan pelajar dan pengguna pada umumnya mempunyai data yang penting dan relevan di kawasan ini.

Antara bahagian yang akan ditemui pengguna dalam laman web ini, kami dapat menamakan beberapa perkara penting seperti webinar, bengkel pendidikan, kelas dan kegiatan sukarelawan yang dimasukkan dalam beberapa program latihan, acara umum, seminar, pameran digital, pameran latihan paling penting dalam sektor ini. banyak penerbitan yang akan sentiasa dikemas kini untuk kepentingan semua yang berminat.

Terima kasih kepada trajektori dan pertukaran kekal dengan pelajar dari seluruh dunia, INISEG bermula dengan rangkaian hubungan, pakatan dan perjanjian penting dengan entiti utama sektor dan

yang bertujuan untuk memberikan akses yang paling besar kepada kajian yang ingin dicapai oleh semua pengguna yang berminat.

INISEG mentakrif tiga langkah utama tindakan:

  • Penjanaan pengetahuan yang relevan dalam Pengajian Keselamatan Antarabangsa
  • Komunikasi pengetahuan yang relevan dalam Pengajian Keselamatan Antarabangsa
  • Latihan dan penubuhan pakar

Lokasi

  • Paseo de las delicias, 31, 28045, Madrid

  • Postigo de Nuestra Señora 2, , Zamora

Soalan