Keystone logo
Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

pengenalan

Informa adalah kumpulan utama penyelidikan, kecerdasan dan penyelidikan ilmiah.

Tujuan kami adalah untuk memperjuangkan pakar. Melalui beratus-ratus jenama yang berkuasa yang kami bekerjasama dengan perniagaan dan profesional di pasaran pakar, menyediakan sambungan, kecerdasan dan peluang yang membantu pelanggan berkembang, menjalankan perniagaan, membuat penemuan dan mengambil keputusan yang lebih bijak.

Informa disenaraikan di Bursa Saham London dan ahli FTSE 100, dengan lebih 11,000 rakan kerja yang bekerja di lebih daripada 30 buah negara.

JESHOOTS.com / Peksel

129048_pexels-photo-1040157.jpeg

Apa yang kita lakukan

Untuk berkembang, melakukan perniagaan, membuat penemuan dan mengambil keputusan yang lebih bijak, pakar memerlukan sokongan pakar lain.

Jenama dan pasukan pakar Informa mengendalikan acara dan pameran, menyampaikan produk berasaskan perisikan dan perkhidmatan berasaskan data, mengadakan komuniti secara individu dan secara digital dan menyediakan akses kepada penyelidikan canggih untuk komuniti pelanggan pakar di seluruh dunia.

Setiap lima bahagian operasi kami mempunyai fokus yang berbeza. Ketahui lebih lanjut mengenai jenama, produk dan perkhidmatan yang disediakan oleh bahagian kami di bawah, dan lihat struktur organisasi kami dan prinsip panduan yang menyokong perniagaan kami.

Sejarah

Informa dibentuk pada tahun 1998, dan melalui pertumbuhan dan pemerolehan, telah menjadi acara antarabangsa, risikan dan penyelidikan ilmiah terkemuka.

Sesetengah jenama kami mempunyai sejarah yang lebih lama, termasuk Senarai Lloyd, kini sebahagian daripada Kepintaran Informa, dan Majalah Philosophical, jurnal Taylor & Francis.

Strategi

Informa beroperasi di pasaran global yang semakin berkembang untuk pengetahuan dan pengetahuan profesional, komersial dan akademik.

Matlamat kami adalah untuk menjana nilai mampan yang konsisten untuk pemegang saham dan mengekalkan hubungan jangka panjang yang positif dengan pelanggan, pembekal dan komuniti kami.

Kami melakukan ini dengan memanfaatkan idea dan sumbangan rakan-rakan, budaya, jenama, hubungan pelanggan dan rakan kongsi kami, modal dan infrastruktur kewangan untuk menyampaikan produk, perkhidmatan dan hasil yang dinilai oleh pelanggan.

Lokasi

  • London

    Informa PLC 5 Howick Place, SW1P 1WG, London

  • London

    London, United Kingdom

    Soalan