Keystone logo
Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

pengenalan

Sekolah Perniagaan Instituto Europeo de Posgrado adalah ahli pengasas Persatuan Sekolah Perniagaan Sepanyol (AEEN) dan ahli bersekutu dari Komisi Pendidikan Jarak Jauh Antarabangsa (ICODE).

Lebih daripada 1 juta jam pengajaran diadakan setiap tahun menerusi platform dalam talian kepada pelajar yang mempunyai kebangsaan yang berbeza (rangkaian antarabangsa). Pada tahun 2013, lebih daripada 2000 orang belajar di Instituto Europeo de Posgrado.

Untuk ini, Instituto Europeo de Posgrado dikira dengan pengarah, guru, profesor dan graduan universiti yang paling berprestij dan Sekolah Perniagaan dari seluruh dunia.

Kemudahan biasiswa dan pembayaran

Jika anda berminat untuk belajar tuan atau MBA, Instituto Europeo de Posgrado boleh membantu anda menyediakan biasiswa 40% dan kemudahan pembayaran anda:

Wawancara Telefon Pribadi

Untuk memenuhi syarat untuk mendapatkan biasiswa, pemohon dikehendaki lulus temuduga telefon peribadi di mana Instituto Europeo de Posgrado akan cuba menentukan jika pemohon memenuhi syarat yang ditetapkan.

Keperluan ini berkaitan dengan situasi peribadi, profesional dan kewangan para calon. Untuk adjudikasi, kami mengikuti perintah permohonan yang ketat.

Kemudahan pembayaran


Terdapat juga kemudahan pembayaran khas, yang dipromosikan oleh Instituto Europeo de Posgrado.

Lokasi

  • Madrid

    Instituto Europeo de Posgrado C/ Caléndula 93 Edificio J (Miniparc III), Alcobendas, 28109 Madrid, 28109, Madrid

  • Spain Online

    Spain Online, Sepanyol

    Soalan