Keystone logo
Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

pengenalan

Di Holos University Graduate Seminary ( HU ), kami mempersiapkan pelajar untuk mengintegrasikan Prinsip Universal Kerohanian dan Kesihatan Holistik melalui pengembangan diri, penerokaan dan penyelidikan ilmiah, dan layanan penuh kasih sayang. Universiti Holos dibina setelah mendidik para sarjana di seluruh dunia mengenai mata pelajaran yang berkaitan dengan tenaga halus dan perubatan tenaga melalui pembelajaran jarak jauh interaktif. Selama lebih dari lima belas tahun, pelajar kami telah menghasilkan penyelidikan holistik inovatif untuk memperluas manfaat menyeluruh kesihatan holistik berorientasikan kerohanian.

Tradisi mistik hampir semua agama mengandungi rujukan besar yang menangani tenaga fizikal halus, aspek transpersonal minda, dan aktiviti ekspresi roh. Tradisi-tradisi ini ada pada inti dari mistisisme holistik, arahan rohani, intuisi kaunseling, dan penjagaan kesihatan integratif. Holos University Graduate Seminary ( HU ) menekankan pendekatan spiritual ekumenis yang memenuhi keperluan yang semakin meningkat untuk pendekatan inklusif, holistik, dan kreatif dalam kehidupan masyarakat moden.

Sebagai Seminar, Seminar Holos University Graduate Seminary memfokuskan aspek spiritual dari kajian dan penyelidikannya. Sebagai Universiti, At Holos University Graduate Seminary berusaha untuk menegakkan standard akademik tertinggi dalam pengajaran dan penyelidikan dan berfungsi sebagai jambatan antara institusi akademik, saintifik, dan agama. Reka bentuk pendidikan program HU , yang berpusat pada prinsip dasar ini, pasti membawa kepada pemahaman baru, lebih luas, dan lebih luas mengenai tenaga, kesedaran, dan transformasi manusia yang halus.

Saiz kelas Holos adalah maksimum 10 pelajar. Ukuran kelas ini menghasilkan nisbah pelajar / guru yang sedikit, yang memberi setiap pelajar peluang untuk perhatian peribadi yang mungkin tidak terdapat di institusi lain.

Universiti Holos menggunakan pembelajaran jarak jauh untuk menawarkan kajian akademik berdasarkan penjelajahan ilmiah dan intuitif penyembuhan integratif, kerohanian yang diterapkan, dan mengakui alam tenaga halus. Kajian menekankan pengembangan diri, penerokaan dan penyelidikan ilmiah, dan layanan kasih sayang di dunia.

Lokasi

  • Fair Grove

    5607 S. 222nd Road Fair Grove, MO 65648, 65648, Fair Grove

    Soalan