Keystone logo
Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

pengenalan

Harvard Business School Online menawarkan cara yang unik dan sangat menarik untuk mempelajari konsep perniagaan yang penting. Di mana sahaja anda berada dalam kerjaya anda-atau di dunia-kami menyediakan pengalaman pendidikan yang boleh membantu anda mencapai matlamat peribadi dan profesional anda.

Pelajar kami bersetuju. Dalam kaji selidik terkini peserta lalu, yang dikendalikan oleh City Square Associates, empat dari lima berkata HBS Online bernilai pelaburan.

Mengapa? Menurut komuniti pelajar kami, HBS Online:

  • Mempercepat Kerjaya: 93 peratus mengatakan program kami menyediakan mereka dengan kemahiran yang dapat meningkatkan resume mereka, sementara satu dalam empat melaporkan mendapat kenaikan pangkat atau perubahan tajuk setelah menyelesaikan kursus HBS Online.
  • Clarifies Goals: 77 peratus pelajar mengatakan HBS Online meningkatkan kejelasan dalam masa depan profesional mereka, dari menentukan sama ada masanya untuk beralih ke bidang atau industri baru untuk membuat keputusan untuk mengejar MBA.
  • Meningkatkan Keyakinan: 90 peratus melaporkan merasa lebih percaya diri di tempat kerja dan lebih selesa membuat keputusan perniagaan. Dan kepercayaan itu menyedari: 53 peratus responden menerima lebih banyak tanggungjawab di tempat kerja setelah mengambil kursus HBS Online.
  • Mencipta Komuniti: 63 peratus berkata mereka merasakan seolah-olah mereka menyertai komuniti rakan-rakan yang sama dengan kerjaya yang sama dan aspirasi pendidikan.

Model pembelajaran kami membolehkannya. Dengan menyediakan profesional pendidikan profesional berasaskan kes, aktif, dan sosial, HBS Online meletakkan anda di kasut pembuat keputusan, dan meminta anda untuk bergulat dengan masalah dunia sebenar dan berbincang dan berdebat dengan rakan-rakan anda untuk mencapai penyelesaian .

Kami telah mempertajam pendidikan perniagaan dalam talian. Kini sudah tiba masanya untuk menghidupkan semula kerjaya anda.

Kemasukan

Kelayakan Pendaftaran

  • 18 tahun
  • Mahir berbahasa Inggeris
  • Berkomitmen untuk belajar dan terlibat dengan rakan peserta sepanjang program ini

Permohonan Dalam Talian

Percuma

Dokumentasi Khas Diperlukan

Tidak

Biasiswa dan Pembiayaan

Bantuan pengajian tersedia untuk program Credential of Readiness (CORe) , serta program sijil Analisis Perniagaan , Ekonomi untuk Pengurus , dan Perakaunan Kewangan. Untuk melihat pilihan bantuan kewangan yang tersedia untuk program ini, sila rujuk halaman Pembayaran & Bantuan Kewangan .

Statistik Alumni

Testimoni Pelajar

Lokasi

  • Cambridge

    Cambridge, Amerika Syarikat

Soalan