Keystone logo
© Eva Dang
Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

pengenalan

Apabila anda memilih Greenwich Sekolah Perniagaan dan Kewangan (GSBF), Anda memilih satu pengalaman yang akan mencabar dan memberi inspirasi kepada anda. Kami adalah institusi dekad tua yang menawarkan pelbagai kursus dalam bidang pengurusan perniagaan yang terdiri daripada diploma kepada ijazah kepada pelajar-pelajar di seluruh dunia.

GSBF dipromosikan oleh profesional yang berkelayakan dengan bertahun-tahun pengalaman perdagangan dan akademik. Kelayakan purata profesional yang bekerja di GSBF Post Graduate dengan 12 tahun ditambah pengalaman kerja dalam kedua-dua bidang akademik dan perniagaan. Kami menawarkan talian, program yang sangat fleksibel, disasarkan kepada profesional yang menjalani kehidupan yang sibuk. Sebagai pelajar di GSBF anda boleh melengkapkan pendidikan anda bila-bila masa - dari mana-mana sahaja menggunakan desktop / laptop / tablet atau mana-mana peranti mudah alih yang lain. Orang yang memohon untuk program-program kami termasuk:

 • Pengurus yang berjaya, eksekutif dan profesional yang ingin maju dalam kerjaya mereka.
 • orang bercita-cita tinggi yang ingin mempercepatkan kerjaya yang mereka pilih.
 • Mereka yang ingin memulakan sebuah syarikat baru atau mengambil semasa ke tahap yang lebih tinggi.

Greenwich Sekolah Perniagaan dan Kewangan (GSBF) berusaha untuk menawarkan persekitaran pembelajaran yang menyokong lagi ketat untuk membantu pelajar mencapai potensi mereka dan berjaya mencapai cita-cita kerjaya mereka. kami di GSBF bangga dalam mewujudkan persekitaran yang profesional dan mesra untuk semua yang datang untuk belajar dengan kami.

Kelayakan terkenal di dunia

Britain mempunyai beberapa universiti yang paling terkenal di dunia, termasuk University of Cambridge dan Universiti Oxford. Institusi di UK telah memperoleh reputasi baik berhak untuk tahap tinggi kualiti dan piawaian yang tinggi dalam pengajaran. Dengan belajar di UK, anda akan menjadi sebahagian daripada warisan pendidikan.

 • Program kami adalah kos efektif
 • Anda boleh belajar bila-bila masa - di mana sahaja
 • Sebaik-baiknya sesuai untuk profesional yang bekerja

Sebab untuk belajar bersama kami

PROFESIONAL: Kelayakan ditawarkan di GSBF dibangunkan untuk membantu anda mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dan membuat perbezaan di tempat kerja.

MAMPU: Semua kelayakan yang ditawarkan di GSBF adalah berpatutan daripada kolej dan universiti tradisional.

Fleksibel: Kelayakan adalah super fleksibel, ditawarkan 100% secara online. Oleh itu, anda boleh mengakses yang sama dari mana-mana bahagian dunia yang menggunakan mana-mana komputer / komputer riba atau peranti mudah alih. Penilaian unit / modul adalah melalui penyerahan tugasan.

kualiti Diinsuranskan: Semua kelayakan diploma kami dianugerahkan oleh universiti-universiti terkemuka UK melalui laluan Top Up.

Lokasi

 • UK Online

  UK Online, United Kingdom

  Soalan