Keystone logo
Grace Education

Grace Education

Grace Education

pengenalan

Selama hampir satu dekad, Grace Education adalah institusi pusat E-pembelajaran terkemuka untuk pelajar dan profesional yang menggabungkan perundingan kemasukan dan persiapan peperiksaan masuk untuk kolej, perniagaan dan sekolah siswazah dengan perkhidmatan penempatan pekerjaan, nasihat pengurusan kerjaya, dan latihan pengembangan kepemimpinan untuk memupuk akademik sepanjang hayat kemajuan dan evolusi profesional yang berterusan.

Memohon ke kolej, MBA, sekolah perniagaan, atau sekolah siswazah (seni dan sains, perakaunan, seni bina, undang-undang, perubatan, program kejururawatan, dll.)?

Mencari pekerjaan dan / atau berharap dapat menukar kerjaya?

Biarkan kami membantu anda untuk mencari jalan dan sampai ke tempat yang anda ingin lawati.

Biarkan kami membantu anda untuk membuat pilihan pendidikan dan kerjaya terbaik.

Belajar dan jadilah yang terbaik dengan Grace Education .

Pengenalan

Grace Education menawarkan perkhidmatan persediaan perundingan kemasukan profesional digital, peribadi, komprehensif dan peperiksaan kemasukan untuk membimbing pelajar melalui semua fasa proses kemasukan sekolah, perniagaan, sarjana, dan siswazah (seni dan sains, perakaunan, seni bina, kejuruteraan, undang-undang, perubatan, dan perubatan) program kejururawatan, dll) selama hampir satu dekad.

Di Grace Education , kami lebih daripada sekadar agensi perundingan kemasukan satu perkhidmatan tradisional. Tidak seperti perundingan kemasukan yang lain, perunding dan profesional kami dari Harvard dan terkenal di dunia, institusi antarabangsa terus hadir untuk pelajar kami lama setelah mereka mendapat kemasukan ke sekolah. Kami adalah salah satu dari beberapa yang menawarkan perkhidmatan pengembangan kerjaya profesional formal, bimbingan kepemimpinan dan penempatan pekerjaan. Kami berjaya meletakkan calon dengan syarikat permulaan yang menjanjikan, syarikat peringkat pertengahan yang meningkat dan kekayaan besar lima ratus syarikat termasuk Apple, Google, Microsoft dan lain-lain.

Setiap pilihan dan keputusan akademik selepas itu mempengaruhi kerjaya profesional masa depan pelajar. Misi kami adalah untuk membimbing dan melatih para pelajar sepanjang hidup mereka semasa mereka menjalani kemajuan akademik dan profesional masing-masing.

Misi

Grace Education mendampingi pelajar sepanjang hayat akademik dan profesional mereka yang memberi inspirasi yang terbaik dalam diri masing-masing untuk mencari yang terbaik untuk semua.

Sejarah kita

Ditubuhkan pada tahun 2012 oleh bekas perunding kemasukan Admissionado, lulusan Harvard dan London School of Economics serta pengarang yang diterbitkan New York Times, Grace Education adalah penasihat kemasukan sarjana digital, MBA, dan sekolah siswazah, persiapan peperiksaan masuk, agensi penempatan pekerjaan dan institut pembangunan kepimpinan.

Sejak dimulakan, Grace Education mengembangkan rangkaian antarabangsa yang semakin berkembang terutama perunding berpendidikan Ivy-League dengan latar belakang profesional yang bervariasi yang telah menunjukkan komitmen yang kuat dan kuat terhadap pendidikan dan pekerjaan. Setiap pelajar dan profesional yang memilih Grace Education dilantik sebagai jurulatih peribadi. Setelah sesi sumbang saran awal, jurulatih dan pelajar Grace Education menentukan strategi dengan objektif jangka pendek, sederhana, dan jangka panjang untuk dicapai.

Nilai Tambah Kami

Di Grace Education , kami melakukan lebih daripada sekadar kaunseling penerimaan. Tidak seperti perunding tradisional, kami menawarkan perkhidmatan pengurusan kerjaya profesional, khidmat nasihat pengembangan kepemimpinan dan penempatan pekerjaan untuk profesional peringkat junior, pertengahan, dan senior yang mencari kemajuan kerjaya atau peralihan ke pengajian siswazah atau pekerjaan baru. Kami tidak hanya menganggap objektif pendidikan dan pekerjaan calon sebagai misi yang sepenuhnya terpisah dan berbeza. Sebaliknya, Grace Education bersama dengan OECD, banyak ahli ekonomi, saintis sosial, dan pakar lain percaya bahawa pendidikan dan pekerjaan selalu berkaitan. Maksudnya secara konkrit ialah jika pelajar sekolah menengah memilih Grace Education , kita mempunyai alat dan sumber untuk tidak hanya menemani dia mencapai objektif kemasukan kuliah, tetapi kita juga dapat membantunya dengan pencarian magang musim panas, pencarian pekerjaan setelah tamat pengajian dari universiti, kaunseling kemasukan sekolah siswazah, dan juga carian pekerjaan peringkat pertengahan hingga kanan selepas itu. Dengan kata lain, Grace Education diposisikan untuk menemani para pelajar dan juga para profesional memetakan dan mengarahkan keseluruhan lintasan akademik dan profesional mereka bermula dari sekolah menengah atau pada bila-bila masa dalam kehidupan mereka.

Sehingga kini, kami telah berjaya. Sejak penubuhannya, Grace Education telah membimbing para pelajarnya untuk membuat persiapan terbaik untuk proses kemasukan ke kolej dan universiti serta menemani profesional junior, pertengahan, dan senior yang mencari kemajuan kerjaya atau peralihan ke pengajian siswazah atau pekerjaan baru.

Perangkaan utama

Tahap penerimaan 97% ke program kolej, MBA, sarjana dan siswazah termasuk: Harvard, Columbia, University of Chicago, Wharton, EM Lyon, Warwick, HEC dan banyak lagi.

Sejak 2012, pelanggan Grace Education memperoleh biasiswa lebih dari $ 1 juta dari perniagaan dan sekolah siswazah di seluruh dunia.

Bagaimana Grace Education menemani anda

Anda ditugaskan sebagai jurulatih peribadi untuk membantu anda mencetuskan idea, membayangkan, menyusun strategi dan melaksanakan rancangan tindakan unik anda untuk membuat anda diterima masuk ke sekolah perniagaan atau lulusan (seni dan sains, perakaunan, seni bina, kejuruteraan, kewangan, undang-undang, perubatan, program kejururawatan , dan lain-lain.). Di Grace, kami tidak pernah meninggalkan anda setelah anda mendapat kemasukan. Kami akan berada di sisi anda untuk juga membantu anda merenung dan membina jalan pengembangan kerjaya anda semasa sekolah siswazah dan seterusnya.

141541_pexels-photo-3769021.jpeg

Kenapa pilih kami?

97% pelajar kami diterima masuk ke program teratas pilihan mereka. Sekolah yang memberikan kemasukan termasuk Harvard, Columbia, Stanford, Wharton, LBS, INSEAD, HEC, ESSEC, EM Lyon, ESCP Europe, dan banyak lagi. Tidak ada formula ajaib. Kami hanya bekerja dengan anda malam dan siang pada setiap aspek aplikasi anda untuk menonjolkan kelebihan uniknya, sehingga memaksimumkan peluang kemasukan anda.

Harga

50% - 60% kurang daripada pesaing terkemuka. Harga kami tepat menggambarkan nilai produk dan perkhidmatan e-pembelajaran kami. Ketahui bahawa harga yang mahal sama sekali tidak memberikan jaminan kemasukan.

Perkhidmatan Utama

 • Konsultasi Esei Permohonan
 • Kejurulatihan Temuduga Kemasukan
 • Perundingan Surat Syor
 • Konsultasi Vitae Kurikulum Profesional (CV)
 • Fellowship / Carian Biasiswa / Konsultasi Permohonan
 • Rundingan Kemasukan Senarai Tunggu
 • Persediaan ujian Peperiksaan Masuk
 • Konsultasi Kemasukan TOEFL
 • Penasihat dan penempatan kerjaya

Lokasi

 • Paris

  6, rue Polonceau, 75018, Paris

Soalan