Keystone logo
Global Humanistic University

Global Humanistic University

Global Humanistic University

pengenalan

Lembaga Pelesenan Pendidikan Tinggi (HELB), Kementerian Pendidikan, Kerajaan Anguilla memberikan GHU AI Lesen untuk beroperasi di Anguilla sebagai universiti swasta dengan kuasa penganugerahan Ijazah Sarjana Muda, Sarjana dan Kedoktoran dalam bidang Pentadbiran Perniagaan, Kewangan, dan Undang-undang.

GHU AI diakreditasi oleh Agensi Akreditasi Kebangsaan - AAC dan Majlis Akreditasi untuk Sekolah & Program Perniagaan - ACBSP dari AS.

GHU ialah penyedia swasta program pengajian dalam talian sambilan dengan pejabat utamanya di Anguilla. Adalah menjadi visi kami untuk menyediakan akses kepada pengajaran dan pembelajaran berasaskan penyelidikan yang inovatif kepada semua yang boleh mendapat manfaat. Matlamat kami adalah untuk memberi kesan kepada kehidupan pelajar dan kakitangan kami dengan cara yang positif dan menyumbang kepada sektor pendidikan tinggi di pulau Curacao serta dalam komuniti antarabangsa yang lebih luas.

GHU komited kepada prinsip kesaksamaan, peluang dan kepelbagaian. Kami bercita-cita untuk mempromosikan akses dan kemasukan yang luas dengan menawarkan peluang pembelajaran pendidikan jarak jauh dalam talian dan mod pengajian yang fleksibel, yang memberi peluang kepada pelajar kami untuk meningkatkan kelayakan mereka semasa mereka bekerja dan meneruskan kerjaya. Institusi itu menganggap dirinya sebagai rakan kongsi perniagaan. GHU menawarkan program kedoktoran serta - melalui perkongsian akademik di seluruh dunia - program sarjana dan sarjana muda. Bahasa pengajaran yang digunakan dalam program adalah bahasa ibunda rakan akademik yang sepadan. Untuk program sarjana dan sarjana muda, GHU kini sedang giat mencari rakan kongsi yang mantap dan bereputasi di seluruh dunia.

Program kedoktoran juga akan tersedia dalam bahasa ibunda kebanyakan pelajar. Untuk tujuan ini, GHU mempunyai lebih daripada 120 penasihat dan profesor di lebih 40 negara yang bertutur dalam gabungan 20 bahasa.

GHU akan berbesar hati untuk mengalu-alukan rakan kongsi akademik, penasihat dan pelajar di seluruh dunia.

Untuk pengenalan video pendek kepada GHU, sila klik pada pautan berikut:

href="https://youtu.be/ShwORRmTVP0

Penglihatan

Sebagai universiti global Global Humanistic University (GHU) yang terletak di Caribbean, akan menempatkan beribu-ribu pelajar melalui pembelajaran jarak jauh. Pendidikan tinggi mempunyai potensi besar sebagai penghubung antara universiti dan masyarakat melalui pembelajaran jarak jauh. Matlamatnya adalah mengenai perjalanan transformasi, memperkasakan pelajar kami dengan alatan, sifat dan peluang untuk mengubah potensi mereka kepada kejayaan.

Hari ini pelajar telah membesar dalam dunia di mana maklumat dikongsi, dan interaksi berlaku dengan mudah melalui internet. Potensi untuk berkongsi maklumat telah mengubah penyelidikan, dan mencipta peluang untuk cara kerjasama baharu yang sering dirujuk sebagai sains terbuka atau penyelidikan terbuka. Amalan sedemikian termasuk perkongsian data dan draf sebelum penerbitan, buku nota terbuka dan akses terbuka kepada penerbitan. Generasi baharu pelajar akan semakin mengenali model pembelajaran campuran dengan kandungan dalam talian. Ini meningkatkan kemungkinan baharu untuk dialog akademik dan pembelajaran dalam talian berpandu kendiri akan meningkatkan kebolehan dan kebebasan graduan. Pelajar menikmati mobiliti antara pelbagai sektor ekonomi melalui penempatan atau program HE dengan syarikat sektor swasta.

Kami adalah universiti global, dan seperti rumah kami, Willemstad/Curacao mencerminkan kepelbagaiannya dan berkongsi keantarabangsaannya, daripada pelbagai budaya dan komuniti pelajar kami kepada rakan akademik kami di Caribbean, Amerika Selatan dan di seluruh dunia.

Program ini diajar dalam bahasa ibunda anda.

Kedudukan

Testimoni Pelajar

Lokasi

  • The Valley

    The Valley AI - 2640, Anguilla, 2640, The Valley

    Soalan