Keystone logo
GEMA Business School

GEMA Business School

GEMA Business School

pengenalan

Selama lebih dari 35 tahun, GEMA Business School telah mengembangkan kursus latihan pengurusan peringkat tinggi untuk orang dan organisasi di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Dengan pelbagai sarjana Sarjana, program Eksekutif untuk usahawan dan pengurus, program Korporat untuk perusahaan awam dan swasta, dan kursus pensijilan antarabangsa dalam sumber manusia, pemasaran, dan pengurusan projek, juga diadakan. Hubungan dengan dunia perniagaan dan persatuan perniagaan, program latihan yang sangat baik, Fakulti dengan kedudukan antarabangsa, jenama terkenal dan strategik:

Ini hanya beberapa elemen yang menjadikan GEMA Business School sebagai pilihan kecemerlangan di sekolah pengurusan sekolah Itali.

Mengapa GEMA Business School ?

GEMA Business School telah menawarkan latihan pengurusan, bagi pihak syarikat nasional dan antarabangsa, selama lebih dari 30 tahun.

Pelbagai Kursus Pasca Siswazah, Program Eksekutif untuk usahawan dan pengurus, program Korporat untuk syarikat awam dan swasta, mengklasifikasikan Sekolah Perniagaan kami sebagai salah satu yang paling dinamik dan luar biasa dalam landskap negara.

Kami adalah item kelayakan dan tersendiri dalam bidang latihan, dengan matlamat untuk meningkatkan bakat, mengembangkan kemahiran, menggalakkan pertumbuhan orang dan syarikat.

GEMA Business School mempunyai hubungan yang kuat dengan dunia korporat dan persatuan, dengan pelbagai program latihan kecemerlangan, Fakulti antarabangsa dan pengiktirafan dan pensijilan dalam bidang latihan pengurusan. Ini hanyalah beberapa elemen yang menjadikan GEMA Business School sebagai pilihan kecemerlangan di dalam lanskap sekolah perniagaan Itali.

Lokasi

  • Via Umberto Quintavalle, 100, 00173, Rome

Soalan