Keystone logo
GEA College

GEA College

GEA College

pengenalan

GEA College adalah pusat pendidikan moden dan panduan untuk kecemerlangan perniagaan.

Kolej GEA telah menjadi sinonim untuk pendidikan perniagaan dengan tumpuan kepada keusahawanan dan pengurusan sejak penubuhannya pada tahun 1990. Program pengajian kami dirancang untuk mengejar trend global, standard antarabangsa dalam bidang pendidikan dan latihan, dan kebanyakan permintaan untuk pengetahuan dan kemahiran , yang mana pekerja dan usahawan menguruskan pasaran dan semakin kompleksnya proses perniagaan.

Misi

Misi kami adalah untuk melengkapkan usahawan dengan pengetahuan dan kemahiran keusahawanan baru dalam bidang perniagaan supaya mereka dapat menjadi satu langkah di depan pesaing mereka dan dengan demikian, mengejar kerjaya yang berjaya dalam ekonomi pasaran moden. Kami menyelidik dan membangunkan pengetahuan baru, memindahkan pengetahuan yang sedia ada dan menyediakan pendidikan dan latihan kepada orang yang bercita-cita tinggi.

Visi

GEA College bertujuan untuk menjadi institusi pendidikan terbaik untuk pendidikan dan latihan para usahawan dinamik di Eropah tengah dan Timur. Pada masa akan datang, ia akan menjadi pusat untuk membangunkan projek cemerlang dalam pendidikan dan kerjasama perniagaan. Program perniagaan inovatif akan menjadi tumpuan. Kolej GEA mesti menjadi penubuhan berprestij, yang terkenal dengan keusahawanannya dalam semua segi. Inovasi dan pragmatik perniagaan adalah nilai sistem utama.

Nilai Strategik

Matlamat Kolej GEA adalah untuk menjadi penubuhan terbaik di bahagian Eropah dalam beberapa tahun berikutnya.

  • Kami akan membangun dan memperkenalkan program pendidikan keusahawanan yang boleh dikenalpasti dan berprestij
  • Kami akan menubuhkan sistem aktiviti, yang akan disambungkan ke kawasan pembangunan dan penyelidikan
  • Kami akan berhubung secara strategik dengan wakil-wakil aktiviti ekonomi terkemuka di rantau ini
  • Kami akan menyatukan para profesional yang dikenali di peringkat antarabangsa, yang akan menjadi motor asas untuk pembangunan operasi dan aktiviti Kolej GEA
  • Kami akan mengekalkan sistem organisasi antarabangsa dan organisasi GEA College
  • Kami akan mengekalkan rangkaian pendidikan institusi pendidikan yang bersambung secara serantau.

Lokasi

Lokasi
  • Dunajska 156, 1000, Ljubljana

Soalan