Keystone logo
GBSB Global Business School - Online programs Program PhD Dalam Talian dalam Pengurusan Inovasi
GBSB Global Business School - Online programs

Program PhD Dalam Talian dalam Pengurusan Inovasi

Spain Online, Sepanyol

3 Years

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Oct 2024

EUR 24,000 *

Pembelajaran jarak jauh

* untuk pemohon bukan warga Eropah | €12,000 untuk pemohon Eropah

pengenalan

PhD Dalam Talian dalam Pengurusan Inovasi di GBSB Global Business School direka untuk menyediakan pelajar antarabangsa untuk kerjaya akademik yang berjaya. Program ini meningkatkan kemahiran penyelidikan dan menyediakan asas yang kukuh dalam pengurusan inovasi, perniagaan digital, kecerdasan buatan, pengurusan pengetahuan, keusahawanan, dan pengurusan inovasi teknologi.

Pelajar akan memperoleh pengetahuan penyelidikan penting sambil membiasakan diri dengan trend terkini dalam pengurusan inovasi. Belajar di GBSB Global menawarkan fleksibiliti pembelajaran dalam talian, memastikan anda boleh mengimbangi pengajian anda dengan komitmen profesional dan peribadi. Persekitaran yang menyokong kami memastikan anda dilengkapi dengan baik untuk berkembang maju secara akademik dan profesional.

Sorotan Program

  • Kembangkan Kemahiran Penyelidikan Anda: Tingkatkan kecekapan penyelidikan anda melalui kursus intensif, menyediakan anda untuk kajian dan penyelidikan peringkat akademik.
  • Persediaan Akademik Komprehensif: Dapatkan asas akademik yang kukuh dalam mata pelajaran penting seperti keusahawanan, pengurusan inovasi dan topik elektif.
  • Pembelajaran Dalam Talian Fleksibel: Manfaat daripada fleksibiliti pengajian dalam talian, membolehkan anda mengimbangi komitmen profesional dan peribadi anda.

Pentauliahan

The Malta Further & Pihak Berkuasa Pendidikan Tinggi (MFHEA) secara rasmi mengiktiraf program ini dan sejajar dengan Rangka Kerja Kelayakan Eropah untuk Pembelajaran Sepanjang Hayat.

Kurikulum

Kedudukan

Hasil Program

Yuran Pengajian Program

Mengapa belajar di GBSB Global Business School - Online programs

Mengenai Sekolah

Soalan