Keystone logo
© Carrianna Field
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

pengenalan

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

The Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) didedikasikan untuk menjauhkan dan pendidikan kehadiran.

The Fundacion Universitaria Iberoamericana (Ibero-American University Foundation - FUNIBER) menggunakan sebagai rangka kerja kedua-dua dunia universiti dan latihan.


tujuan FUNIBER adalah untuk menyiarkan dan berkongsi pengetahuan Sepanyol dengan orang Ibero-Amerika. Sejak ditubuhkan pada tahun 1997 di Barcelona, ​​Sepanyol, FUNIBER telah berkembang secara berterusan untuk menjadi rangkaian akademik dan profesional seluruh dua puluh lima negara.

FUNIBER adalah sebuah institusi universiti saintifik dan penyiasatan yang mengikat universiti dan institusi profesional untuk menawarkan Pendidikan Global yang menghormati identiti tempatan. tiga paksi asas Koperasi FUNIBER adalah:

- Menggalakkan pewujudan program antara universiti (program antara universiti). FUNIBER menggalakkan program-program yang membolehkan akses kepada ijazah akademik dua bertajuk. Kajian adalah untuk Masters, tetapi terdapat program lepasan ijazah bersepadu di kalangan mereka. Dalam satu tangan, Diploma, Pengkhususan dan Kursus Pengembangan, antara lain, yang dalam jangka masa yang lebih singkat. Dalam kajian yang lain, berasaskan bilik darjah untuk Ijazah Doktor Falsafah.


- Untuk menyokong pembangunan dan aktiviti-aktiviti Projek Kerjasama Antarabangsa. FUNIBER menggalakkan kerjasama dan pembangunan ekonomi, yang adalah mengapa ia berfungsi dalam bidang latihan dan mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti kerjasama dan pembangunan dengan pelbagai institusi yang bekerja dalam projek pembangunan dan / atau kerjasama antarabangsa.


- Penyelesaian kepada pendidikan yang ditempah khas dan pengurusan pengetahuan untuk perniagaan dan institusi. Dalam satu tangan, FUNIBER membangun dan bekerja dengan perniagaan, syarikat dan kumpulan perniagaan di peranan perundingan berorientasikan ke arah penjanaan program pendidikan khas. Pada yang lain, FUNIBER menyediakan perundingan dalam proses pengurusan pengetahuan, menyumbang inovasi dan penyelesaian yang pergi dari model pengurusan strategik pengetahuan kepada sistem berdasarkan tics Ilmu Corporative Portals.

kehadiran yang semakin meningkat dan global FUNIBER adalah disebabkan oleh model pengajaran yang menggalakkan kolaborasi dan kerjasama di kalangan negara-negara yang tiada pembentukan orang. Model ini adalah hasil daripada lebih daripada lapan tahun pengalaman jarak siswazah FUNIBER pengajaran separuh menghadiri dan bukan menghadiri projek antarabangsa maya kerjasama dan pembentukan dengan perusahaan. Ini menjamin model yang membekalkan hasil yang berkesan berhubung dengan pelaburan pengajaran yang diandaikan berbanding pulangan dalam pembentukan pengetahuan dan pembelajaran peribadi dan organisasi. Semua ini kerana model mendidik FUNIBER ini menjamin pembentukan global berkualiti tinggi.

Lokasi

  • Barcelona

    FUNIBER Barcelona Paseo García Faria 29 , 08005, Barcelona

    Soalan