Keystone logo
Fremont College

Fremont College

Fremont College

pengenalan

Fremont College didirikan pada prinsip bahawa pendidikan adalah asas untuk pertumbuhan dan pelajar harus mempunyai peluang untuk mengembangkan potensi sepenuhnya. Majikan, fakulti, dan kakitangan Fremont College percaya bahawa sesiapa sahaja yang komited untuk bekerja keras dan mempunyai keinginan untuk mengubah hidup mereka menjadi lebih baik layak mendapat pendidikan bertaraf dunia.

Dengan menggabungkan teknik terbaik dari pelbagai institusi dan teori, Fremont College berusaha untuk menjadi inovator dalam pendidikan profesional. Fremont College telah berkembang dari segi saiz, kualiti, dan inovasi. Bab baru sedang ditulis setiap hari dengan Fremont College majikan s, alumni, pelajar, fakulti, dan lembaga penasihat luar biasa kerana mereka menjadi sebahagian daripada Fremont College cerita.

Misi kami adalah untuk merapatkan jurang antara bilik darjah tradisional dan tempat kerja abad ke-21 dan memperkasakan graduan kami untuk menyumbang kepada masyarakat dengan memberikan pengalaman pendidikan yang berkesan berdasarkan kaedah pengajaran yang inovatif.

Lokasi

  • Cerritos

    Studebaker Road,18000, 90703, Cerritos

    Soalan