Keystone logo
© ©Flexible Learning with Falmouth University
Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

pengenalan

172491_172347_button_read-more-about-falmouth-university-on-their-website.png

Ditubuhkan pada tahun 1902, kami sebelumnya pernah menjadi Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design, dan University College Falmouth. Kami mencapai status Universiti sepenuhnya pada bulan Disember 2012 dan telah mendapat kedudukan emas dalam Kerangka Kecemerlangan Pengajaran (TEF) 2017.

Universiti Falmouth kini mempunyai lebih 4700 pelajar dari peringkat asas, kepada PhD yang diambil dari lebih 100 negara di seluruh dunia. Pelajar berdaftar dalam 54 kursus; dari seni bina ke animasi, keusahawanan perniagaan untuk pengkomputeran, fesyen untuk kewartawanan.

Mereka mendapat manfaat daripada pengajaran bertaraf dunia dan kemudahan canggih. Di semua disiplin ilmu yang diajarkan di Falmouth, tujuan utama Universiti adalah untuk memberi pelajarnya kemahiran untuk mendapatkan pekerjaan yang hebat dan dengan keyakinan keusahawanan untuk mengubah idea mereka menjadi kejayaan komersial. Dari hari pertama, pelajar kami belajar mengembangkan kreativiti, kemahiran keusahawanan dan pengetahuan industri mereka. Setelah tamat pengajian, mereka bersedia dan termotivasi untuk bergabung dengan Industri Kreatif yang menarik dan hebat. Bukan sahaja graduan kami mendapat pekerjaan yang hebat - kadar pekerjaan siswazah kami adalah 97% - 28% menubuhkan perniagaan mereka sendiri. Ini adalah empat kali lebih tinggi daripada purata UK. Memupuk semangat keusahawanan ini adalah kunci bagaimana kita mengajar. Walaupun Cornwall adalah rumah kami, pandangan Falmouth bersifat antarabangsa. Portofolio kami semakin fokus secara global dan menempatkan kami di barisan hadapan dalam memberikan pendidikan kelas satu, di mana sahaja anda berada di dunia. Kakitangan kami, dengan hubungan industri mereka dan pengalaman yang terbukti dalam sektor komersial, akan menjadi pusat kejayaan kursus baru yang berjaya ini. Inilah peluang anda untuk mengetahui mengapa Falmouth adalah nombor satu.

Pelajar dengan fleksibel dengan Universiti Falmouth

Falmouth University mempunyai rekod prestasi yang terbukti dan memperoleh reputasi yang besar untuk menyediakan batu loncatan untuk kerjaya pelajar di seluruh dunia dan dalam banyak syarikat kreatif terkemuka yang terkenal. Mempelajari program Universiti Falmouth secara fleksibel dari mana sahaja anda berada, menawarkan anda peluang untuk belajar pada kelajuan atau intensiti peribadi yang sesuai dengan anda dan sesuai dengan jadual kerja yang tidak teratur. Sektor kreatif ialah sektor pertumbuhan global. Sama ada anda ingin meningkatkan kerjaya anda atau memulakan kerjaya anda dalam sektor kreatif, program pembelajaran fleksibel Universiti Falmouth melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang betul untuk berbuat demikian, tanpa mengganggu pendapatan dan kemajuan kerjaya anda. Kami menggalakkan anda semua yang bekerja dalam sektor kreatif di seluruh dunia untuk tidak berhenti membangun.

Kursus kami adalah ketat, praktikal dan direka untuk melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menjadi profesional yang berkesan dalam bidang amalan anda. Semua modul dibangunkan dan diajar dalam talian oleh ahli akademik Falmouth yang merupakan pakar industri dalam bidang mereka. Pendekatan kami menyokong anda setiap langkah, memastikan pengalaman pembelajaran yang sama dalam kualiti dengan kursus Sarjana di kampus kami.

Ciri-ciri utama

 • Belajar secara fleksibel dari rumah, tempat kerja, atau dalam perjalanan ke mana sahaja di dunia
 • Tidak perlu berpindah, mengambil kerjaya atau memohon visa
 • Berstruktur untuk membantu anda menyelesaikan kursus dalam masa dua tahun belajar sambilan
 • Belajar di samping dan rangkaian dengan pelajar lain dari seluruh dunia
 • Pengajaran dalam talian berkualiti tinggi: ceramah ringkas dan sumber digital yang dikembangkan oleh ahli akademik terkemuka industri kami yang mengajar anda modul
 • Sokongan akademik kelas pertama: tutor tersedia setiap hari untuk memberi anda panduan dan maklum balas
 • Melibatkan aktiviti pembelajaran yang membantu anda menerapkan teori untuk berlatih
 • Maklum balas yang kaya dari tutor dan rakan sebaya, dengan sesi maklum balas langsung
 • Semua penilaian diambil dan dihantar secara dalam talian
 • Peluang berkala untuk pertemuan tatap muka dengan pensyarah, rakan pelajar, dan penceramah industri, yang diadakan di Falmouth dan di lokasi antarabangsa
 • Segala yang anda perlukan boleh didapati di platform pembelajaran dalam talian intuitif kami; anda tidak perlu menjadi ahli sihir berteknologi untuk menikmati belajar dalam talian dengan Falmouth
 • Anugerah MA sama dengan tajuk dan kualiti yang diberikan untuk kursus berasaskan kampus kami

Perangkaan

Populasi pelajar: 4700+ pelajar dari 100+ negara
Kadar pekerjaan: 97% (28% menubuhkan perniagaan mereka sendiri)

  English Language Requirements

  Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

  Lokasi

  • Falmouth

   Woodlane, Falmouth Cornwall TR11 4RH, TR11 4RH, Falmouth

  Soalan