Keystone logo
© Eva Dang
Financial ELearning

Financial ELearning

Financial ELearning

pengenalan

Siapa kita

ELearning Financial ELearning adalah penyedia latihan terakreditasi Kerajaan Inggeris Ofqual ( href = "Ofqual.gov.uk ) di dunia yang menawarkan pandangan tentang dunia kewangan dan perdagangan,

Kami adalah para inovator yang berkemahiran tinggi yang beroperasi dalam industri latihan yang mewujudkan dan menyampaikan penyelesaian eLearning pelbagai bahasa yang fleksibel yang membolehkan pengguna mengakses bahan kami dengan kadar mereka sendiri di mana sahaja di dunia.

Pada ELearning Financial ELearning kami memahami kewangan dan perdagangan, kursus-kursus ekonomi terakreditasi dan terperinci yang menyeluruh di Ofqual kami dicipta oleh peniaga-peniaga pasaran kewangan dan pakar industri.

Niat

Menawarkan kursus industri perkhidmatan kewangan terakreditasi Kerajaan UK yang berkaitan dengan pematuhan, risiko dan perdagangan.

Memberi perundingan latihan kewangan khidmat nasihat yang komprehensif untuk memaksimumkan kecekapan operasi LMS dan penjimatan kos.

Mengguna pakai bahan kursus sedia ada / tradisional yang sedang digunakan dan menukar kepada 100% akses dalam talian.

Bagaimana ia berfungsi

Kami menyediakan pelanggan kami dengan akses individu yang selamat untuk kursus dalam talian kami.

Menawarkan sokongan penuh semasa kemasukan ke bahan kursus, tetapan bahasa dan pelan pengajian.

Bagaimanakah saya dapat mengakses Pembelajaran dalam talian (Blended) sebaik sahaja saya membelinya?

Buat pertama kalinya anda membuat pembelian, anda akan dihantarkan pautan untuk mengakses Portal Pembelajaran Blended anda, sila semak bookmark ini di pelayar anda, atau simpan e-mel dengan pautan tersebut. Apabila anda log masuk ke Portal Pembelajaran Blended anda menggunakan nama pengguna dan kata laluan yang anda buat semasa mendaftar, pembelian anda akan tersedia untuk dilihat.

Adakah saya perlukan Kod Akses untuk log masuk ke Portal Pembelajaran yang Diadun?

Tidak, biasanya, semua pengurus dan pelajar boleh login menggunakan alamat e-mel mereka dan kata laluan. Satu-satunya masa anda memerlukan kod akses akan menjadi jika pengurus anda telah membuat akaun anda untuk anda dan tidak tahu alamat e-mel anda. Dalam hal ini, sistem akan menghasilkan kod akses untuk pengurus yang diberikan kepada anda untuk digunakan.

Saya membeli Pembelajaran dalam talian bagi pihak Pertubuhan saya, bagaimana saya menguruskan pelajar saya dan memantau kemajuan mereka?

Jika anda membuat pembelian awal untuk lebih daripada satu item pembelajaran dalam talian, akaun akan dicipta untuk anda sebagai pengurus dan anda akan menghantar e-mel kepada pautan untuk mengakses Portal Pembelajaran Blended anda.

  • Kami mempunyai alat yang dijamin
  • Produk Bersertifikat
  • Harga Kompetitif
  • Kelulusan Pengawalseliaan
  • Pengalaman Latihan yang Ditubuhkan
  • Sokongan Besar

Lokasi

  • London

    London, United Kingdom

Soalan