Keystone logo
Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

pengenalan

Temui Masa Depan Anda dengan ijazah dalam talian dari Faulkner University!


Misi kami adalah untuk menamatkan pengajar sekolah rendah dan menengah yang kompeten, profesional dan berkemahiran sosial yang memiliki pengetahuan kandungan, pengetahuan pedagogi dan profesional, yang menekankan keutuhan watak, yang menggunakan hadiah mereka dalam perkhidmatan orang lain, dan yang menunjukkan kecekapan profesional dan kepimpinan dalam bidang mereka.

Faulkner University adalah institusi seni liberal swasta, Kristian yang menyediakan pendidikan yang luar biasa kepada para pelajarnya selama lebih dari 70 tahun. Program pendidikan dalam talian kami menyediakan pelbagai program sarjana yang cemerlang dari mana-mana sahaja di negara ini. Pilih daripada mana-mana 23 program ijazah dalam talian. Anda lebih daripada nombor di Faulkner. Dengan arahan yang fleksibel untuk memenuhi setiap jadual pelajar dan warisan Kristian yang dihormati dalam semua yang kita lakukan, program pendidikan dalam talian kami memberikan pengalaman individu bagi sesiapa yang mencari prestij dan kecemerlangan gelar Faulkner.

Faulkner University Adult Education Undangan dari Faulkner University di Vimeo.


Pendidikan Dalam Talian di Universiti Faulkner

Universiti Faulkner adalah institusi seni liberal swasta, Kristian yang berpusat di Montgomery, Alabama yang menawarkan pelajar pendidikan berprestij, berasaskan iman untuk bahagian yang lebih baik dalam abad. Untuk melengkapkan senarai luas program kampus kami, kami berbangga untuk menawarkan pelajar pelbagai program ijazah yang boleh diselesaikan sepenuhnya dalam talian. Setiap program menyediakan pengalaman yang fleksibel, individu, kurikulum yang mendalam dan kualiti pendidikan yang sama, di mana program-program di kampus kami diketahui.


Manfaat Universiti Kristian Dalam Talian

Memandangkan belajar dalam talian di Faulkner University? Terdapat banyak sebab untuk mendaftar di salah satu daripada 23 program ijazah dalam talian kami. Berikut adalah beberapa kelebihan yang ditawarkan oleh universiti Kristian dalam talian, termasuk Universiti Faulkner:

 • Program menawarkan penjadualan tersuai yang fleksibel untuk disesuaikan dengan pilihan anda.
 • Banyak program boleh disiapkan lebih cepat daripada alternatif di kampus.
 • Kami menawarkan kadar tuisyen yang kompetitif untuk memenuhi anggaran anda.
 • Jika anda mempunyai pekerjaan, tidak perlu meletakkannya pada pembakar belakang.
 • Lawatan kampus jarang diperlukan (program tertentu mempunyai kursus di kampus).
 • Anda boleh belajar di mana anda mahu, bagaimana mahu.
 • Pelajar boleh memilih dari pelbagai subjek - program kami meliputi segala-galanya dari kajian alkitabiah ke pentadbiran keadilan.
 • Faedah khusus disediakan untuk para veteran dan anggota tentera semasa.


Pendidikan Kristian

Program dalam talian Universiti Faulkner menyediakan lebih daripada sekadar ijazah. Setiap kurikulum diilhami oleh misi dan nilai-nilai sekolah, yang kekal sejajar dengan warisan universiti yang bangga. Tidak peduli apa pun masalah mata pelajaran anda, cita-cita Kristian yang berakar dari institusi kami akan ditanamkan sepanjang masa.

Lokasi

 • USA Online

  5345 Atlanta Highway, Montgomery, AL 36109, , USA Online

Soalan